Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

Firefox 23 beta, μεγαλύτερη ασφάλεια και sharing με ένα κλικ

Firefox 23 beta, μεγαλύτερη ασφάλεια και sharing με ένα κλικ

Η νέα έκδοση του Firefox 23 beta είναι διαθέσιμη για download με σημαντικές αλλαγές και βελτιώσεις για όλους. Όπως πάντα, η εγκατάσταση μιας δοκιμαστικής έκδοσης του Firefox μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα.

Αν ξέρετε τι κάνετε και έχετε κρατήσει backup από το profile, τότε προχωρήστε άφοβα στο download του Firefox 23 beta. Τα νέα χαρακτηριστικά και δυνατότητες αξίζουν το ρίσκο γιατί έχουν να κάνουν με ασφάλεια και sharing σε social networks. Πλέον με ένα μόνο κλικ μπορείτε να φέρετε όλη την δραστηριότητα των social networks στο sidebar του Firefox και οπουδήποτε μέσα στον browser. Ο Firefox 23 ενσωματώνει για πρώτη φορά το Social API για απεριόριστες δυνατότητες sharing.

Σημαντική είναι επίσης και η προσθήκη μηχανισμών ελέγχου για την ασφάλεια των χρηστών στο internet. Ο Firefox 23 beta υποστηρίζει πλέον “Mixed content blocking enabled to protects users from man-in-the-middle attacks and eavesdroppers on HTTPS pages” κάτι που πρακτικά σημαίνει ότι αυτός που θα προσπαθήσει να κλέψει δεδομένα και προσωπικά στοιχεία και βρίσκεται ανάμεσα στον Firefox και το site θα τα βρει σκούρα.

Μπορείτε να κατεβάσετε τον Firefox 23 beta εδώ.



from pestaola http://www.pestaola.gr