Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

iPhone 5S, νέο leak με φωτογραφίες από μπαταρία

iPhone 5S, νέο leak με φωτογραφίες από μπαταρία

Τα leaks από τα εργοστάσια κατασκευής και συναρμολόγησης του iPhone 5S είναι πλέον καθημερινό φαινόμενο. Μετά από τα ηλεκτρονικά σειρά έχει η μπαταρία του iPhone 5S. Για την ακρίβεια χιλιάδες μπαταρίες iPhone 5S.

iPhone 5S με μεγαλυτερη μπαταρια

Αν πιστέψουμε το Γαλλικό site που δημοσιεύει τις αποκλειστικές φωτογραφίες, κοιτάμε χιλιάδες μπαταρίες iPhone 5S έτοιμες για την γραμμή παραγωγής. Η μπαταρία του iPhone 5S μοιάζουν εξωτερικά με την μπαταρία του iPhone 5 αλλά το εσωτερικό της κρύβει μια ευχάριστη έκπληξη. Η χωρητικότητα της νέας μπαταρίας του iPhone 5S είναι 5.92 Whr σε αντίθεση με την μπαταρία του iPhone 5 που φτάνει τα 5.45 Whr.

Αν υποθέσουμε ότι οι φωτογραφίες είναι αληθινές αυτό σημαίνει ότι η Apple έχει βάλει μπροστά τις μηχανές και παράγει χιλιάδες iPhone 5S καθημερινά ώστε να είναι έτοιμη για τον Σεπτέμβριο 2013. Τότε αναμένεται να παρουσιάσει το iPhone 5S μαζί με το ολοκαίνουριο iOS 7.

Θα περιμένετε για να αγοράσετε το iPhone 5S τον Σεπτέμβριο ή έχετε ήδη iPhone 5; Εσείς με το iPhone 4 και iPhone 4S είστε έτοιμοι για την σημαντική αναβάθμιση σε ταχύτητα, επιδόσεις και χρώματα του iPhone 5S;

iPhone 5S, νέο leak με φωτογραφίες από μπαταρία

[via]



from pestaola http://www.pestaola.gr