Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Android 5.0 Key Lime Pie, έρχεται μαζί με το Motorola X Phone

Android 5.0 Key Lime Pie, έρχεται μαζί με το Motorola X Phone

Το νέο Android 5.0 ετοιμάζεται και μαζί το νέο Google/Motorola X Phone. Με κωδικό όνομα Key Lime Pie, το Android 5.0 αναμένεται πολλά υποσχόμενο, όχι μόνο για τους κατασκευαστές smartphone αλλά και για το ίδιο το Google και το φημολογούμενο νέο Google X Phone.

Μέχρι σήμερα δεν είναι γνωστό τι νέο θα προσφέρει το Android 5.0 Key Lime Pie. Γενικές βελτιώσεις στο Android, νέο UI, ενοποίηση των υπηρεσιών Google ώστε Gmail και Gtalk θα μπουν σε ένα ενιαίο inbox, νέα χαρακτηριστικά στην κάμερα, καλύτερα widgets και φυσικά ο απόλυτος έλεγχος του X Phone.

Google I/O 2013, η στιγμή του Android 5.0 και X Phone

Με το Android 5.0 το Google θα μπορεί για πρώτη φορά να σχεδιάσει και να κατασκευάσει ένα smartphone όπως ακριβώς το θέλει. Η Motorola θα αναλάβει το hardware και το Google το software. Αυτό σημαίνει απόλυτη Android εμπειρία με το Key Lime Pie.

Κανείς δεν γνωρίζει πότε θα δούμε το Android 5.0 Key Lime Pie. Είναι πολύ πιθανό ότι κατά την διάρκεια του Google I/O 2013 θα μάθουμε περισσότερα για το νέο λειτουργικό αλλά και το νέο X Phone. Η ημερομηνία του συνεδρίου έχει οριστεί για τις 15-17 Μαϊου 2013, περίπου 3 μήνες από σήμερα. Με το Android 4.2.2 να είναι διαθέσιμο σύντομα, το Google έχει το περιθώριο όχι μόνο να αναπτύξει το Android 5.0 αλλά να μοιραστεί λεπτομέρειες με άλλους κατασκευαστές, όπως Samsung, Sony και HTC πριν την επίσημη ανακοίνωση.



from pestaola http://www.pestaola.gr