Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

Samsung Galaxy S4 mini, μικρό μόνο στο μάτι

Samsung Galaxy S4 mini, μικρό μόνο στο μάτι

Επειδή το Samsung Galaxy S4 δεν είναι αρκετό ούτε και για την Samsung, οι φήμες κάνουν λόγο για το Project J και το, κρατηθείτε, ναι για το Project J και το Samsung Galaxy S4 mini! Φαίνεται πως ο κόσμος του Android θα γεμίσει mini me smartphones πολύ σύντομα.

Πως θα είναι το Samsung Galaxy S4 mini παραμένει άγνωστο. Πέρα από την σχέση του με το Samsung Galaxy S4 το μόνο γνωστό και επιβεβαιωμένο στοιχείο είναι το μικρότερο μέγεθος που υπολογίζεται σε οθόνη 4 ιντσών αντί για αυτή των 5 ιντσών στο πολυαναμενόμενο GS4.

Samsung Galaxy S4 mini το μεγεθος ειναι σχετικο

Αν κρίνουμε από τις διαφορές μεταξύ του Samsung Galaxy S3 και Samsung Galaxy S3 mini, η Samsung θα επιλέξει να χρησιμοποιήσει διαφορετικά ηλεκτρονικά και chip ώστε να κρατήσει χαμηλά την τιμή αλλά και τις επιδόσεις. Ο στόχος είναι προφανής, διαφορά τιμής ώστε να ξεχωρίζει το Samsung Galaxy S4 από το μικρό του αδερφάκι και διαφορά στις επιδόσεις για να είναι ξεκάθαρο ότι το Galaxy S4 mini είναι όντως “μικρό”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Για την νέα, μεγαλύτερη μπαταρία του Samsung Galaxy S4.

Μέχρι να μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες για το Samsung Galaxy S4 mini θα αρκεστούμε σε ό,τι γνωρίζουμε ήδη για το Samsung Galaxy S4 με οθόνη 5 ιντσών και full HD 1080p ανάλυση, 2GB RAM, κάμερα 13 megapixel, ασύρματη φόρτιση, και πιθανή χρήση του Exynos 5 Octa επεξεργαστή.



from pestaola http://www.pestaola.gr