Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

Firefox 19 beta 6, αυτός θα είναι ο Firefox 19

Firefox 19 beta 6, αυτός θα είναι ο Firefox 19

Έτοιμη η νέα beta 6 έκδοση του Firefox 19 για όσους χρησιμοποιούν το beta channel και θέλουν να βρίσκονται ένα βήμα μπροστά από τους υπόλοιπους. Ο νέος Firefox 19 stable αναμένεται σύντομα, δεν θα διαφέρει όμως από την beta έκδοση που είναι διαθέσιμη εδώ και τώρα.

Τουλάχιστον όχι σε ό,τι αφορά νέα χαρακτηριστικά, γιατί διορθώσεις και bugs σίγουρα θα γίνουν. Ο νέος Firefox 19 θα χρησιμοποιεί πλέον τον δικό του PDF viewer για το άνοιγμα αρχείων PDF από το web, γλιτώνοντας έτσι τους χρήστες από τον κόπο εγκατάστασης του Acrobat reader plugin.

No expected changes between FF19b6 and FF19.0. are expected. Smooth landing

Σημαντική και η προσθήκη για δυνατότητα αλλαγής της προεπιλεγμένης μηχανής αναζήτησης αν κάποιο plugin ή extension έχει προσπαθήσει και έχει καταφέρει να αλλάξει την επιλογή του χρήστη. Το Google σίγουρα θα χαρεί με το νέο χαρακτηριστικό, αφού αποτελεί την προεπιλογή του Firefox.

Άλλε σημαντικές αλλαγές που θα προσέξουν οι χρήστες στον Firefox 19 είναι ο ταχύτερος χρόνος εκκίνησης του browser και η υποστήριξη επιπλέον στοιχείων που αφορούν την HTML5. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι όλα τα μοντέρνα sites θα είναι ένα κλικ πιο συμβατά με τον νέο Firefox.

Αν θέλετε να κατεβάσετε τον Firefox 19 beta 6 μπορείτε εδώ για το PC αλλά και το Android. Εννοείται πως οι δοκιμαστικές / beta εκδόσεις μπορεί να προκαλέσουν ανεπιθύμητα κολλήματα κλπ, αλλά αυτό το ξέρετε ήδη αν θέλετε τον Firefox 19 εδώ και τώρα. Για όλους τους άλλους υπάρχει η σταθερή έκδοση του Firefox 18.



from pestaola http://www.pestaola.gr