Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Samsung Galaxy S4, επίσημα στις 14 Μαρτίου 2013 στη Νέα Υόρκη

Samsung Galaxy S4, επίσημα στις 14 Μαρτίου 2013 στη Νέα Υόρκη

Η Samsung χρησιμοποίησε το MWC για να μοιράσει προσκλήσεις για την εκδήλωση του Galaxy S4. Το νέο super smartphone θα παρουσιαστεί στην Νέα Υόρκη στις 14 Μαρτίου 2013, σχεδόν ένα χρόνο μετά την παρουσίαση του GS3. Τί να περιμένουμε;

Τα χαρακτηριστικά του Galaxy S4 είναι σχεδόν γνωστά. Η Samsung δεν αναμένεται να εκπλήξει με κάτι τρομερό στο hardware, εκτός και αν έχει φτιάξει κάτι τρομερό. Όπως για παράδειγμα μια νέα υπερ-μπαταρία με απίστευτη διάρκεια ή μια νέα υπέρ-οθόνη με απίστευτη ανάλυση και εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση ρεύματος.

ΜΑΘΕ: Για το νέο Android 5.0 Lime Key

Ίσως δούμε ένα νέο Samsung Exynos 5 Octa SoC στο 1.8GHz αντί για ακόμα ένα τετραπύρηνο Exynos επεξεργαστή σε υψηλή συχνότητα, ίσως και στο 1.9GHz. 2GB RAM μαζί και κάμερα ανάλυσης 13 megapixel. Οθόνη 4.99 ιντσών με full HD ανάλυση 1080p και φυσικά Android 4.1 με δυνατότητα αναβάθμισης σε Android 4.2. Φημολογείται ότι το GS4 θα υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση και φυσικά όλες τις τελευταίες τεχνολογίες NFC και WiFi.

Είναι ενδιαφέρον να δούμε τι θα προτιμήσει να παρουσιάσει η Samsung στο κομμάτι του design. Λιγότερο στρογγυλές γωνίες, πολύ λεπτό σώμα, πλαστικό ή μέταλλο;

Galaxy S4 με Exynos 5 Octa vs Exynos 4

Στο κομμάτι του software και πιο συγκεκριμένα του Android, το Samsung Galaxy S4 μάλλον θα διαφοροποιηθεί όσο το δυνατόν περισσότερο από τον ανταγωνισμό. Είναι πολύ πιθανό η Samsung να παρουσιάσει δικές της cloud υπηρεσίες και apps που μέχρι τώρα δεν είχαμε δει. Είναι επίσης πιθανό να δούμε για πρώτη φορά ένα εντελώς νέο TouchWiz UI που ξεφεύγει από ό,τι έχουμε συνηθίσει και δημιουργεί ένα νέο παράδειγμα για την γενιά Galaxy S4 από εδώ και πέρα.

Μένει να δούμε πόσο γρήγορα θα είναι διαθέσιμο στην αγορά το GS4. Πιθανολογώ ότι η Samsung θα εκπλήξει με την ανακοίνωση για σχεδόν άμεση διαθεσιμότητα του Galaxy S4, τουλάχιστον στην Αμερική. Τύπου την επόμενη μέρα ή σε μια εβδομάδα.



from pestaola http://www.pestaola.gr