Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

PlayStation 4 ή PlayStation TV, έρχεται 20 Φεβρουαρίου 2013

PlayStation 4 ή PlayStation TV, έρχεται 20 Φεβρουαρίου 2013

Η Sony έχει διάθεση για παιχνίδια και μάλιστα από το μέλλον. Στις 20 Φεβρουαρίου θα μάθουμε αν πρόκειται για το PlayStation 4 και τι κρύβει το 2013 για το μέλλον του PlayStation γενικά. Θα δούμε το μέλλον μέσα από το hashtag #PlayStation2013 ή απλά πρόκειται για ένα καλοστημένο παιχνίδι;

Όλοι θέλουν να δουν το PlayStation 4 στις 20 Φεβρουαρίου και το βίντεο της Sony αυτό υπόσχεται, ένα νέο PlayStation. Πρόκειται για κονσόλα, πρόκειται για PlayStation TV ή κάτι άλλο; Οι hardcore gamers θα προτιμήσουν την ιδέα της νέα υπερκονσόλας με απίστευτα χαρακτηριστικά και δυνατότητες που θα κάνουν το Nintento Wii U και το XBOX 360 να μοιάζουν παιχνίδια δίπλα στο PS4.

Η Sony πρεπει να φτιαξει το PlayStation TV

Αν τελικά η Sony παρουσιάσει μόνο κονσόλα, το PlayStation 4 θα είναι πολύ λεπτό και θα μοιάζει πολύ με ό,τι έχουμε δει στα νέα Sony Xperia Z smartphone και Xperia Z tablet. Φαίνεται πως το monolithic design περνάει επιτέλους από τις τηλεοράσεις και σε πιο καθημερινά προϊόντα και γιατί όχι και στο νέο PlayStation 4. Η τεχνολογία επιτρέπει λεπτή κατασκευή με πανίσχυρα ηλεκτρονικά, επεξεργαστές και γραφικά.

Αν όμως η Sony θέλει πραγματικά να καινοτομήσει και οι καταναλωτές να δουν πραγματικά το μέλλον τότε θα πρέπει να παρουσιάσει κάτι παραπάνω από μια νέα κονσόλα για games. PlayStation – See the future είναι το σλόγκαν της εταιρείας και όλοι περιμένουν να δουν τι θα γίνει στις 20 / 2 / 2013.

Η ιδέα του PlayStation TV είναι απόλυτα λογική αν η Sony θέλει να ανταγωνιστεί την Microsoft, την Apple και το Google. Διαθέτει πολύ περιεχόμενο από δικές της ταινίες και μουσική, έχει όση τεχνολογία χρειάζεται για να φτιάξει τις καλύτερες τηλεοράσεις του κόσμου και σίγουρα ξέρει από κονσόλες. Ένας συνδυασμός όλων αυτών μαζί με μια νέα γενιά υπηρεσιών PlayStation στην μεγάλη τηλεόραση του σαλονιού με το λογότυπο PlayStation TV δίπλα από το BRAVIA είναι το κομμάτι του παζλ που λείπει για να ξαναφέρει την Sony στο προσκήνιο των εξελίξεων αφού τα πειράματα με το Google TV απέτυχαν παταγωδώς.

PlayStation 4 κατι παραπανω απο κονσολα και games

Το PlayStation brand είναι τόσο δυνατό και ίσως τόσο αναγνωρίσιμο όσο κανένα από τα άλλα προϊόντα της Sony. Με το PlayStation 4 σε μορφή κονσόλας και τηλεόρασης μαζί με μια νέα γενιά υπηρεσιών που να υποστηρίζουν το hardware, η Sony μπορεί να αλλάζει το παιχνίδι με την λύση του PlayStation TV και του PlayStation Hub για κάθε μη Sony τηλεόραση. Διαφορετικά θα κατασκευάσει άλλη μια πανίσχυρη και ακριβή κονσόλα τόσο περίπλοκη που μόνο οι hardcore gamers θα λατρέψουν, κοινό πρακτικά ανύπαρκτο σε σύγκριση με τα εκατομμύρια αγοραστών smartphone και tablet που αναζητούν μια ενιαία εμπειρία ανεξάρτητα από ποια οθόνη κοιτάνε.

Αυτό μπορεί να προσφερθεί μέσα από ένα νέο PlayStation, σε μορφή που δεν έχουμε δει ή φανταστεί μέχρι σήμερα αλλά έχουμε δει σε ταινίες επιστημονικής φαντασίας. Μιας συσκευής που ελέγχει τα πάντα. Μπορεί βέβαια όλα αυτά να δέσουν αρμονικά μεταξύ τους με ένα νέο οικοσύστημα PlayStation hardware και PlayStation software για πλήρη έλεγχο της εμπειρίας σε όλο το φάσμα της.



from pestaola http://www.pestaola.gr