Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

Google Images, τώρα με αναζήτηση για GIF εικόνες

Google Images, τώρα με αναζήτηση για GIF εικόνες

Το 1999 είναι και πάλι εδώ. Ζήτω τα GIF μέσα από το Google Images και το νέο φίλτρο για αναζήτησης που μόλις ανακοίνωσε το Google. Επειδή οι στατικές εικόνες δεν έχουν ενδιαφέρον, τι θα λέγατε για λίγο animation στην ζωή σας;

Το Google θεωρεί πως αξίζει τον κόπο και τολμά. Πλέον το Google Images > Search Tools > Any Type > Animated δείχνει αυτό που ακριβώς φαντάζεστε. Αποτελέσματα εικόνων που μοιάζουν στατικές αλλά είναι GIF animation. Στα αποτελέσματα της αναζήτησης τα GIF δεν ξεχωρίζουν από τις άλλες φωτογραφίες.

Δεν ειναι Deja Vu. Τα GIF ειναι ξανα της μοδας και το Google Images τα βρισκει για σενα

Μόλις όμως κάνετε κλικ στην φωτογραφία, ανοίγει το γκρι πλαίσιο και φορτώνει το animation. Από εκεί και πέρα είναι θέμα χρόνου να βρείτε το αρχείο που ταιριάζει στην διάθεση σας. Με προσοχή όμως γιατί η αναζήτηση για GIF είναι εθιστική και μπορεί να κολλήσετε για ώρες.

Κλασσικά GIF animation περιλαμβάνουν χαριτωμένες γάτες και ό,τι άλλο προκύψει. Τελικά ο θάνατος του Flash δίνει ξανά ζωή σε τεχνολογίες που δημιουργήθηκαν δεκαετίες πριν, ξεχάστηκαν και είναι ξανά trendy. Να δούμε ποιος θα πληρώσει τον λογαριασμό του κινητού με όλα αυτά τα επιπλέον Kb που απαιτούν οι GIF εικόνες για κάθε animation.

Google Images, τώρα με αναζήτηση για GIF εικόνες



from pestaola http://www.pestaola.gr