Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

OCZ Vector SSD με δώρο το FarCry 3 game

OCZ Vector SSD με δώρο το FarCry 3 game

Η OCZ τρελάθηκε και δίνει όλους τους OCZ Vector SSD με δώρο το FarCry 3 games. Αγοράζεις SSD και παίρνεις παιχνίδι δώρο. Όχι άσχημα, ειδικά στην περίπτωση που η προσφορά καλύπτει πλέον όλα τα μοντέλα Vector SSD.

Με κάθε αγορά OCZ Vector SSD 128GB, 256GB, 512GB μέχρι τις 14 Ιουλίου 2013 έρχεται δώρο το παιχνίδι FarCry 3. Η προσφορά ισχύ και στην περιοχή που βρίσκεται η Ελλάδα αλλά μένει να δούμε πότε θα ξεκινήσει να ισχύει. Η OCZ πάντως σπρώχνει την σειρά Vecotr SSD με το FarCry 3 game σε Αμερική, Ασία (εκτός Κίνας) και EMEA.

OCZ Vector SSD πακετο με το FarCry 3 δωρο

Τα βασικά χαρακτηριστικά των Vector SSD περιλαμβάνουν ταχύτητες μέχρι και 550MB/s σε ανάγνωση (read) και μέχρι και 530MB/s σε εγγραφή δεδομένων (write). H τυχαία ανάγνωση δεδομένων φτάνει τα 100.000 IOPS. Τα chip μνήμης που χρησιμοποιούνται είναι 25nm MLC NAND Flash μνήμης με τον Indilinx Barefoot 3 controller να αναλαμβάνει το βάρος της επικοινωνίας με το σύστημα με SATA 6Gb/s και φυσικά τις μνήμες. MTBF για 1.3 εκατομμύρια ώρες χρήσης με αντοχές μετρημένες σε 20GB δεδομένων την ημέρα για 5 χρόνια.

Η σειρά Vector SSD της OCZ έχει βάρος 115 γραμμάρια στις 2.5 ίντσες, ιδανικό για laptop ή PC που θέλουν πολύ αέρα στο κουτί. Η κατανάλωση ενέργειας φτάνει τα 0.9W σε idle mode και 2.25W σε διαδικασία εγγραφής ή ανάγνωσης δεδομένων.

Far Cry 3 Story trailer



from pestaola http://www.pestaola.gr