Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

Skype HD για Windows Phone 8, τώρα όλα είναι πιο καθαρά

Skype HD για Windows Phone 8, τώρα όλα είναι πιο καθαρά

To Skype αναβαθμίζεται στα Windows Phone 8 και προσφέρει την καλύτερη δυνατή ποιότητα εικόνας και ήχου. Η νέα έκδοση Skype 2.4 για Windows Phone 8 υποστηρίζει HD 720p video chat γιατί όλα πρέπει να είναι πιο καθαρά και όμορφα.

Skype HD video chat και ενσωματωση με People Hub στα Windows Phone 8

Η αναβάθμιση είναι δωρεάν και θα εξυπηρετήσει αυτούς που έχουν επενδύσει σε high end smartphone. Αυτό σημαίνει ότι τα Nokia Lumia 920, HTC 8X και Samsung ATIV S θα μπορούν να εκμεταλλευτούν την HD κάμερα. Η διαφορά ανάλογα με την ταχύτητα του δικτύου θα είναι σημαντική η μεγάλη. Αυτό θα το αποφασίσει το Skype. Για αυτό καλύτερα να είστε σε WiFi όταν δοκιμάσετε το Skype HD.

ΚΑΤΕΒΑΣΕ: Πέντε plugins για να καταγράφεις τις συνομιλίας στο Skype

Εκτός από HD video chat τα Windows Phone 8 και το Skype πλέον προσφέρουν την δυνατότητα για επιλογή κάμερας, μπροστά και πίσω. Μαζί έρχεται και η δυνατότητα για χρήση του Skype σε landscape mode και η επιλογή για αλλαγή λογαριασμών. Ίσως η σημαντικότερη προσθήκη για το νέο Skype 2.4, εκτός από το HD video chat, να είναι η ενσωμάτωση με το People Hub.

Η Microsoft κυριολεκτικά έκανε την την επικοινωνία υπόθεση ενός tap. Το νέο Skype είναι πλέον ενσωματωμένο σε κάθε επαφή και ο κάτοχος του Lumia 920 και HTC 8X μπορεί να κάνει HD video chat με μια κίνηση. Για όλα τα άλλα Windows Phone 8 ισχύει ό,τι και πριν. Τηλέφωνο και επικοινωνία αλλά χωρίς υψηλή ποιότητα.



from pestaola http://www.pestaola.gr