Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

Samsung Galaxy S4, απόδειξη ότι τα leaks είναι αληθινά

Samsung Galaxy S4, απόδειξη ότι τα leaks είναι αληθινά

Το Samsung Galaxy S4 που είδαμε στα leaks και το η teaser φωτογραφία του Samsung Galaxy S4 που δημοσίευσε η Samsung μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό. Με λίγο Photoshop η ομοιότητα των smartphone είναι παραπάνω από προφανής.

Η αρχική φωτογραφία είναι αυτή που εμφανίστηκε εχθές σε Κινεζικό site και δείχνει το Galaxy S4 από διάφορες γωνίες (GT-I9502). Η φωτογραφία που έχει τοποθετηθεί από πάνω είναι η φωτογραφία που κυκλοφόρησε η Samsung σήμερα, προετοιμάζοντας το έδαφος για το Galaxy S4.

Samsung Galaxy S4, τα leaks απο Κινα ταιριαζουν απολυτα με το teaser Galaxy S4 της Samsung

Με λίγο Photoshop και τις κατάλληλες διαστάσεις, οι καμπύλες στα δύο κινητά ταιριάζουν απόλυτα. Απόλυτα ταιριάζει και η θέση του λογότυπου της Samsung. Λίγο πιο πάνω θα είναι το ηχείο / ακουστικό που όμως έχει αφαιρεθεί γιατί… ξέρετε γιατί ήδη.

Η περίπτωση η Samsung να εμφανίζει ψεύτικες φωτογραφίες ως teaser δύο ημέρες πριν την παρουσίαση του Galaxy S4 είναι μηδέν. Άρα το GS4 είναι αυτό που είδαμε σε βίντεο και σε φωτογραφίες σήμερα.

Τώρα ξέρετε τι να περιμένετε την Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2013. Ένα Galaxy S4 σχεδόν ίδιο με το Galaxy S3. Το design του Galaxy S3 πούλησε εξαιρετικά και η Samsung δεν έχει λόγο να το αλλάξει. Οι αλλαγές θα γίνουν σε επίπεδο software και όχι design αλλά και αυτό το γνωρίζετε ήδη.

Στην φωτογραφία βλέπετε το Samsung Galaxy S4 leaked photo από Κίνα (αριστερά) και το Samsung Galaxy S4 teaser από την Samsung (δεξιά).

Samsung Galaxy S4, απόδειξη ότι τα leaks είναι αληθινά

Στα χαρακτηριστικά του Galaxy S4 που γνωρίζουμε ήδη περιλαμβάνονται οθόνη 4.99 ιντσών με full HD 1080p ανάλυση, τετραπύρηνο επεξεργαστή στο 1.8GHz, 2GB RAM, χωρητικότητα 16GB – 32GB – 64GB, κάμερα 13 megapixel και δεύτερη κάμερα 2 megapixel μπροστά, Android 4.2. Αυτό ακριβώς που δείχνουν οι φωτογραφίες από το smartphone που υποτίθεται ότι είναι το GS4.

Επιπλέον ενδιαφέρον χαρακτηριστικό είναι το homescreen του τηλεφώνου. Δεν περιέχει απολύτως τίποτα εκτός από τα εικονίδια του TouchWiz που όπως λέγεται πρόκειται να αλλάξει σημαντικά μαζί με το Galaxy S4.

Samsung Galaxy S4, η πρώτη επίσημη φωτογραφία



from pestaola http://www.pestaola.gr