Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Temple Run δωρεάν game για τα Windows Phone 8

Temple Run δωρεάν game για τα Windows Phone 8

Ένα από τα πιο γνωστά games του iOS, το Temple Run διαθέσιμο πλέον και σε Windows Phone 8. Δωρεάν για τους κατόχους WP8 smartphone στην βασική του έκδοση. Όχι άσχημα για όσους θέλουν να σκοτώσουν την ώρα τους.

Σκοπός του παιχνιδιού απλός. Τρέξε όσο πιο γρήγορο μπορείς και μάζεψε τους περισσότερους πόντους. Το Temple Run είναι άκρως εθιστικό και εύκολη στον χειρισμό. Η οθόνη χρησιμοποιείται για swipe δεξιά, αριστερά, πάνω (άλμα) και κάτω (σκύψιμο) ενώ το κινητό με μικρή κίνηση δεξιά ή αριστερά μετακινεί τον χαρακτήρα.

Temple Run για Windows Phone 8 εντελως δωρεαν

Με περισσότερα από 100 εκατομμύρια downloads και διάφορες παραλλαγές, το Temple Run έχει αποδείξει ότι μπορεί να διασκεδάσει τον κόσμο. Στα Windows Phone 8 και με smartphone όπως το Nokia Lumia 920 το παιχνίδι σίγουρα θα είναι απολαυστικό.

Τρέξτε να αποφύγετε τους χιμπατζήδες και να συλλέξετε όσο περισσότερα νομίσματα γίνεται. Θα αγοράσετε power up, νέους χαρακτήρες και διάφορα άλλα διασκεδαστικά. Μαζί με high score εννοείται, στον κόσμο του Temple Run.

Απλά αλλά εθιστικά γραφικά, εύκολος χειρισμός, game play που σε κρατάει κολλημένο για ώρα και ηχητικά εφέ που ταιριάζουν στο ύφος του παιχνιδιού.



from pestaola http://www.pestaola.gr