Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

Office 365 για φοιτητές ΑΕΙ – ΤΕΙ με 79 ευρώ για 4 χρόνια

Office 365 Ακαδημαϊκή έκδοση

Τη δυνατότητα αγοράς της ακαδημαϊκής έκδοσης του Office 365 δίνει η Microsoft σε όλους τους φοιτητές, καθηγητές και ακαδημαϊκό προσωπικό με μόλις 79 ευρώ για 4 χρόνια, προσφορά ιδιαίτερα δελεαστική για νέους και μη φοιτητές ανώτερων και ανώτατων σχολών.

Το Office 365 Ακαδημαϊκή έκδοση περιλαμβάνει το πλήρες σετ εφαρμογών του νέου Office δηλαδή Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher, Access. Παράλληλα, κάθε φοιτητής ή καθηγητής αποκτά 20 GB επιπλέον χώρου αποθήκευσης online στο SkyDrive καθώς και 60 λεπτά κλήσεων μέσω Skype κάθε μήνα. Όλα αυτά με 79 ευρώ για 4 χρόνια για να ολοκληρώνετε ακόμη πιο εύκολα τις εργασίες, ασκήσεις και την πτυχιακή σας εργασία έως το τέλος της φοίτησης σας.

Office 365 για φοιτητες με 20 ευρω / χρονο

Αν είστε φοιτητής, καθηγητής ή ανήκετε στο προσωπικό μιας σχολής ΑΕΙ, ΤΕΙ ή κολεγίου τότε δικαιούστε την ακαδημαϊκή έκπτωση του Office 365. Φυσικά, θα σας ζητηθεί από τη Microsoft να επιβεβαιώσετε τα στοιχεία σας και να παρουσιάσετε το αποδεικτικό φοίτησης για να μπορείτε να συμμετέχετε στην προσφορά. Όπως είναι προφανές, οι απόφοιτοι των ιδρυμάτων δεν έχουν αυτή τη δυνατότητα.

Η προσφορά της Microsoft για το Office 365 είναι πραγματικά απίστευτη και λύνει τα χέρια σε όλους του φοιτητές ΑΕΙ και ΤΕΙ. Δείτε εδώ αναλυτικά τις προϋποθέσεις συμμετοχής στην προσφορά και πατήστε εδώ για να αγοράσετε online την Ακαδημαϊκή έκπτωση του Office 365.



from pestaola http://www.pestaola.gr