Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

Google maps για iPhone, νέα έκδοση με επαφές από Google

Google maps για iPhone, νέα έκδοση με επαφές από Google

Η πρώτη αναβάθμιση για το Google maps στο iPhone έφτασε. Το Google βελτίωσε στα σημεία την χρήση των χαρτών και πρόσθεσε χρήσιμα χαρακτηριστικά που θα διευκολύνουν ιδιαίτερα όσους ταξιδεύουν. Η ταχύτητα φόρτωσης του Google maps έχει βελτιωθεί σημαντικά.

Το νέο Google maps 1.1 είναι πολύ γρήγορο στο iPhone. Οι χάρτες φορτώνουν απίστευτα γρήγορα. Ακόμα και σε Satellite view οι φωτογραφίες του δορυφόρου φορτώνουν με ιλλιγγυώδη ταχύτητα. Τόσο γρήγορα που σε κάνει να αναρωτιέσαι τι έχει κάνει το Google.

Google maps για iPhone και iPad. Απιστευτα γρηγορο

Επιπλέον βελτίωση που θα κάνει εντύπωση είναι τα νέα εικονίδια για αναζήτηση σε τοπικό επίπεδο. Το Google maps local search είναι πλέον πιο περιγραφικό στα μέρη που προσπαθεί να βρει κάποιος. Τα νέα εικονίδια βοηθάνε περισσότερο την αναζήτηση, ειδικά σε όσους ταξιδεύουν και ψάχνουν καφετέρια ή εστιατόριο ή βενζινάδικο ή μπαρ.

Μαζί με το νέο Google maps για iOS έρχεται και η ενσωμάτωση των επαφών από τον λογαριασμού του Google στο Google maps. Πρακτικά αυτό σημαίνει κάτι πολύ απλό. Αν ψάχνετε για το όνομα του φίλου ή συγγενή σας, το Google maps μπορεί πλέον να διαβάσει και την διεύθυνση που έχει δηλωθεί. Μετά όλα είναι υπόθεση ενός tap για την κατάλληλη διαδρομή στο σπίτι ή στο γραφείο του συγκεκριμένου προσώπου.

Όπως και πριν έτσι και τώρα, το Google maps είναι διαθέσιμο δωρεάν στο iPhone και το iPad.



from pestaola http://www.pestaola.gr