Σάββατο 4 Μαΐου 2013

App για Πάσχα: eggBump και EggWars για να τσουγκρίσεις αυγά στο iPhone

App για Πάσχα: eggBump και EggWars για να τσουγκρίσεις αυγά στο iPhone

Αν δεν έχεις προλάβει να βάψεις αυγά για το Πάσχα, τα δύο iPhone apps, eggBump και EggWars θα σου λύσουν τα χέρια και θα σε βγάλουν από πολλούς μπελάδες. Δεν χρειάζεται ούτε να βράσεις, ούτε να βάψεις αυγά. Μόνο να τσουγκρίσεις και να κερδίσεις τον αντίπαλο.

Χρονια πολλα και καλο Πασχα 2013

Τα δύο iPhone apps για τσούγκρισμα Πασχαλινών αυγών προέρχονται από Έλληνες και κάνουν αυτό ακριβώς που φαντάζεστε. Σύνδεση δύο iPhone μέσω Bluetooth ώστε έχει νόημα το παιχνίδι και τσούγκρισμα με τον αντίπαλο. Εννοείται πως υπάρχει η δυνατότητα για επιλογή χρώματος αυγού αλλά και διατήρησης σκορ στο Game Center στο iPhone. Προσοχή μόνο, αυτό που μετράει δεν είναι η δύναμη αλλά η τεχνική. Μην αρχίσετε να βαράτε τα iPhone σαν πραγματικά Πασχαλινά αυγά. Τα αυγά θα σπάσουν αν η τεχνική είναι σωστή.

eggBump και EggWars apps δωρεαν για τσουγκρισμα το Πασχα

Όπως ήταν αναμενόμενο και τα δύο apps για το iPhone είναι δωρεάν αυτές τις μέρες. Το μόνο που απαιτείται είναι download, σύνδεση με τον αντίπαλο μέσω Bluetooth και καλό τσούγκρισμα. Κατεβάζετε το eggBump από εδώ και αντίστοιχα το EggWars από εδώ. Καλή Ανάσταση και χρόνια πολλά με πολλά σπασμένα virtual αυγά, όχι iPhone.



from pestaola http://www.pestaola.gr