Τρίτη 21 Μαΐου 2013

XBOX 720 event, δες το εδώ LIVE

XBOX 720 event, δες το εδώ LIVE

Η Microsoft θα ανακοινώσει επίσημα στις 8μμ το νέο XBOX 720. Μπορείς να δεις την παρουσίαση ζωντανά εδώ και να παρακολουθήσει λεπτό προς λεπτό το event.

Ξέρουμε ότι το νέο XBOX θα ονομάζεται XBOX 720 από έγγραφα που διέρρευσαν πριν μήνες σε δικαστική διαμάχη που εμπλεκόταν και τη Microsoft. Υπομονή λοιπόν για το νέο ΧΒΟΧ και μείνετε συντονισμένοι εδώ.

XBOX 720 με Kinect 2 και 8-core AMD CPU και GPU

Η νέα έκδοση του Kinect 2 ότι θα είναι απαραίτητη για την λειτουργία του ΧΒΟΧ 720 όπως και σύνδεση στο internet. Μένει να δούμε τι έχει σκεφτεί η Microsoft και πως θα αντιδράσει το κοινό στα νέα. Αν κρίνουμε από την επιτυχία του Kinect το νέο Kinect 2 στο XBOX 720 απλά θα πουλήσει περισσότερο και θα αυξήσει το engagement με την κονσόλα και τα games.

Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι το νέο ΧΒΟΧ 720 θα χρησιμοποιεί Blu-ray 50GB και θα συνδέεται στο internet ώστε να εξασφαλίσει ότι το παιχνίδι που χρησιμοποιείται είναι αυθεντικό. Στα τεχνικά χαρακτηριστικά που “ακούγονται” συμπεριλαμβάνεται CPU και GPU από την AMD. Λέγεται μάλιστα ότι το νέο ΧΒΟΧ 720 θα χρησιμοποιεί οχταπύρηνη CPU από την AMD x64 στο 1.6GHz, την D3D11.x 800MHz GPU μαζί 8GB DDR3 RAM.

Δες ζωντανα την παρουσιαση του νεου XBOX



from (title unknown) http://www.pestaola.gr