Τρίτη 7 Μαΐου 2013

iPad mini 2 με Retina Display, η παραγωγή αρχίζει τον Ιούνιο 2013

iPad mini 2 με Retina Display, η παραγωγή αρχίζει τον Ιούνιο 2013

Νέες πληροφορίες για το iPad mini 2 με Retina Display διαψεύδουν ό,τι διαβάσαμε πριν από μερικές ημέρες και θέτουν νέα δεδομένα. Το νέο iPad mini 2 θα μπει στην παραγωγή τον Ιούνιο 2013 και αναμένεται να κυκλοφορήσει μετά το καλοκαίρι.

Οι εκτιμήσεις των αναλυτών της NPD DisplaySearch αναφέρουν ότι η Apple ετοιμάζεται για την παραγωγή του νέου iPad mini 2 με Retina Display σε ένα περίπου μήνα. Προμηθευτής των νέων οθονών λέγεται ότι θα είναι η LG. Το πιο συγκλονιστικό στοιχείο της ανάλυσης είναι η εκτίμηση ότι το νέο iPad mini 2 θα έχει ανάλυσης όσο και το iPad 4. Δηλαδή 2048 x 1536 pixels σε μια οθόνη 7.9 ιντσών αντί για τις 9.7 ίντσες του iPad 4 και του νέου iPad 5.

Αν τελικά η Apple προχωρήσει σε αυτή την κίνηση θα έχει καταφέρει να ενοποιήσει την ανάλυση όλων των iPad και ταυτόχρονα να κατασκευάσει ένα LCD panel με περισσότερα ppi. Μια χαρά για τους developers αλλά και τους μελλοντικούς κατόχους του νέου iPad mini 2.

Φυσικά μένει να δούμε αν οι εκτιμήσεις της NPD DisplaySearch επαληθευθούν και αν τελικά το νέο iPad mini με Retina Display κυκλοφορήσει μετά το καλοκαίρι. Με το WWDC 2013 στις 10 με 14 Ιουνίου 2013 όλοι περιμένουν να δουν και να μάθουν εκτός από το iOS 7 και νέα για το hardware της Apple: iPhone 5S, iPad 5, iPad mini 2 Retina Display.

[via]



from pestaola http://www.pestaola.gr