Τρίτη 7 Μαΐου 2013

HTC One, η κατασκευή του unibody σώματος [VIDEO]

HTC One, η κατασκευή του unibody σώματος [VIDEO]

Δεν χωράει αμφιβολία ότι το HTC One είναι αν όχι το πιο όμορφο, ένα από τα ομορφότερα smartphones με Android. Το design που επέλεξε η HTC ξεφεύγει από τα συνηθισμένα και πάει την unibody φιλοσοφία κατασκευής ένα βήμα παραπέρα.

Το νεο design της HTC ειναι μπροστα απο τον ανταγωνισμο των Android smartphones απο Sony, Samsung, LG

Σε αντίθεση με το iPhone 5, το HTC One δεν έχει κενά στην κατασκευή του πίσω μέρος του τηλεφώνου. Το αλουμίνιο κυριαρχεί με μόνο την κάμερα να διακόπτει την συνέχεια της ελαφρώς κυρτής επιφάνεια του One. Στην πραγματικότητα η HTC χρησιμοποιεί προηγμένες τεχνικές κατασκευής για το One, κάτι που δεν έχει συμβεί μέχρι σήμερα στην εταιρεία. Είναι σχεδόν βέβαιο ότι η ανάπτυξη των τεχνικών αυτών θα χρειάστηκαν τόσο χρόνο και κόπο όσο τα ηλεκτρονικά του HTC One.

ΔΙΑΒΑΣΕ: Το HTC One στα χέρια ενός κατόχου iPhone 5

Το HTC One μαζί με το Sony Xperia Z θεωρούνται τα πιο premium smartphones με Android αυτή την στιγμή, σε ό,τι αφορά την επιλογή των υλικών κατασκευής και το τελικό αποτέλεσμα. Ο μεγάλος αντίπαλος, το Samsung Galaxy S4, ακολουθεί μια εντελώς διαφορετική φιλοσοφία με πλαστικό που έχει σχεδιαστεί ώστε να μοιάζει με μέταλλο. Στην αφή, η unibody κατασκευή από αλουμίνιο στο HTC One, είναι τόσο ευχάριστη όσο και στο μάτι.



from pestaola http://www.pestaola.gr