Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

Η Apple δοκιμάζει το iOS 7 σε ευρεία κλίμακα πριν το WWDC 2013

Η Apple δοκιμάζει το iOS 7 σε ευρεία κλίμακα πριν το WWDC 2013

Το νέο iOS 7 είναι σχεδόν έτοιμο. Τόσο έτοιμο ώστε η Apple να δοκιμάζει το νέο λειτουργικό για iPhone και iPad σε sites του internet, χωρίς τους γνωστούς περιορισμούς και κλειστές δοκιμές στα γραφεία της εταιρείας.

Λίγο πριν από το WWDC 2013, το μεγαλύτερο ετήσιο συνέδριο για Appl developers, οι ενδείξεις για το άνοιγα των δοκιμών του iOS 7 πληθαίνουν. Τα iPhone και iPad που χρησιμοποιούνται για επισκέψεις σε websites άρχισαν να προδίδουν την ταυτότητα του λειτουργικού.

Αν κάποιος θέλει μπορεί να ξεγελάσει και να παρουσιάσει ψευδή στοιχεία για την ταυτότητα της συσκευής, του λειτουργικού και του browser. Είναι απίθανο όμως η Apple να προσπαθεί να παρουσιάσει την έκδοση του iOS ως iOS 7 μερικές εβδομάδες πριν από το WWDC 2013.

Το σχεδόν βέβαια σενάριο είναι ότι οι δοκιμές και το beta testing έχουν προχωρήσει τόσο πολύ ώστε το νέο flat design και λειτουργικό να είναι έτοιμο για ευρείας κλίμακας χρήση στο internet. Το μόνο που μένει να μάθουμε είναι αν το iOS 7 θα είναι διαθέσιμο κατά την διάρκεια του WWDC 2013 ή θα δούμε δείγματα του νέου design και νέων APIs με την ελπίδα ότι το Siri θα ανοίξει στους 3rd party developers.

[via]



from pestaola http://www.pestaola.gr