Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Consumer Reports: Samsung Galaxy S4 το καλύτερο smartphone του κόσμου

Consumer Reports: Samsung Galaxy S4 το καλύτερο smartphone του κόσμου

Το Consumer Reports μίλησε και κατέταξε το Samsung Galaxy S4 στην πρώτη θέση των smartphones. Πρόκειται για το καλύτερο smartphone του κόσμου που έρχεται να κλέψει την θέση από το LG Optimus G μετά από αρκετούς μήνες κυριαρχίας στην κατηγορία.

Το Consumer Reports αναφέρει ότι το Galaxy S4 έχει εξαιρετική οθόνη, απίστευτη δύναμη και μπορεί να ανταποκριθεί άνετα σε απαιτητικό multitasking μεταξύ εφαρμογών, πχ βίντεο και email ταυτόχρονα. Γίνεται επίσης αναφορά στην νέα προσφορά του Google για την ειδική έκδοση του Galaxy S4 με stock Android 4.2 που θα είναι σύντομα διαθέσιμο για $649 στην Αμερική.

Χαρακτηριστικά αναφέρεται ότι η οθόνη του Galaxy S4 έχει εξαιρετική ποιότητα και είναι πολύ ευαίσθητη ώστε να ανταποκρίνεται ακόμα και όταν τα δάχτυλα είναι καλυμμένα με γάντια, όπως για παράδειγμα συμβαίνει τον χειμώνα στις βόρειες χώρες και πολιτείες. Επιπλέον πόντους για την χρήση των υπέρυθρων που μετατρέπουν το GS4 σε χειριστήριο τηλεόρασης και στερεοφωνικού αλλά και για την δυνατότητα να διαχειρίζεται με ευκολία πολλά apps. Σημαντική αναφορά και στις επιδόσεις της κάμερας σε λειτουργία φωτογραφικής μηχανής αλλά και βίντεο.

Όπως περιγράφει ακριβώς το Consumer Reports: “The Samsung Galaxy S 4, one of the most advanced Android smart phones ever, is our new top-rated smart phone. The S4 delivered top-notch performance in the most critical areas of our tests, including the camera”.



from (title unknown) http://www.pestaola.gr