Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Έρχεται Samsung Galaxy S3 αναβάθμιση σε Galaxy S4 software

Έρχεται Samsung Galaxy S3 αναβάθμιση σε Galaxy S4 software

Η Samsung υποσχέθηκε να αναβαθμίσει το Galaxy S3 με τα νέα χαρακτηριστικά και apps του Galaxy S4 και φαίνεται πως είναι έτοιμη να κάνει αυτό ακριβώς. Οι Κορεάτες δοκιμάζουν μια έκδοση του Android 4.2.2 για το Galaxy S3 με software που υπάρχει ήδη στο Galaxy S4.

Τίποτα δεν είναι επίσημο, ούτε έχει ανακοινωθεί ημερομηνία. Όταν όμως οι ROM βρίσκουν τον δρόμο προς το internet τότε σίγουρα βρισκόμαστε πολύ κοντά στην επίσημη ανακοίνωση. Αν επιβεβαιωθούν όλα τα στοιχεία που εμφανίζονται στην ROM που προορίζεται για το Galaxy S3, τότε σύντομα το smartphone θα αποκτήσει το νέο lockscreen, τα widgets, τις βελτιώσεις στην οθόνη, τις νέες ρυθμίσεις και το νέο S-Voice που αυτή την στιγμή είναι διαθέσιμα μόνο στο Galaxy S4.

Ίσως δούμε περισσότερα χαρακτηριστικά μέχρι την τελική αναβάθμιση του Galaxy S3. Η Samsung πρέπει να προστατέψει τις πωλήσεις του Galaxy S4 αλλά και να ευχαριστήσει τους κατόχους του Galaxy S3. Μέχρι σήμερα φαίνεται ότι τα πάει καλά και στα δύο. Με το update – αναβάθμιση του Android 4.2.2 να είναι σχεδόν έτοιμο για το GS3 και τα 10 εκατομμύρια πωλήσεις του Galaxy S4.

Μένει να δούμε αν το Galaxy S4 αναβαθμιστεί σύντομα στο νέο Android 4.3 και τι θα κάνει η Samsung με την αναβάθμιση του ίδιου του Galaxy S4 ώστε να ελευθερώσει χώρο από τα 16GB.



from (title unknown) http://www.pestaola.gr