Τρίτη 14 Μαΐου 2013

Gmail, Google Drive και Google+ τώρα με ενιαίο χώρο 15GB

Gmail, Google Drive και Google+ τώρα με ενιαίο χώρο 15GB

Το Google τα θέλει όλα ένα και νοικοκυρεμένα, για αυτό ανακοίνωσε ότι το Gmail, Google Drive και Google+ αποκτούν πλέον ενιαίο χώρο 15GB. Ανάλογα τις προτεραιότητες και την χρήση, η χωρητικότητα μοιράζεται ανάμεσα στις τρεις υπηρεσίες.

Είναι καθαρά στο χέρι του χρήστη να επιλέξει αν θέλει επιπλέον χώρο στο Gmail ή στα αρχεία που χρησιμοποιεί στο Google Drive και τις φωτογραφίες στο Google+. Η νέα ενοποιεί όλες τις υπηρεσίες και ανάλογα την περίπτωση θα βολέψει ή θα απογοητεύσει κάποιους. Για αυτό υπάρχει πάντα η δυνατότητα για αναβάθμιση με επιπλέον αποθηκευτικό χώρο. Κάθε επιπλέον 100GB αποθηκευτικού χώρου κοστίζουν μόλις $4.99 / μήνα ή αλλιώς 3.8 ευρώ. Ποσό ασήμαντο μπροστά για την ευκολία που μπορεί να προσφέρει τώρα που Gmail, Google Drive και Google+ απέκτησαν ενιαίο αποθηκευτικό χώρο. Για όσους θέλουν ακόμα περισσότερο χώρο υπάρχει η επιλογή για 200GB για $9.99 / μήνα.

Οι αλλαγές σε Gmail, Google Drive και Google+ θα αρχίσουν να γίνονται ορατές τις επόμενες εβδομάδες. Μέχρι τότε υπομονή και ανακατανομή των μεγάλων attachments και αρχείων σε Gmail και Google Drive. Στο Google+ οι περισσότεροι έχουν λίγες φωτογραφίες που δεν πιάνουν παρά ελάχιστο χώρο. Το Dropbox και το SkyDrive πρέπει σίγουρα να απαντήσουν στην πρόκληση τους Google με μεγαλύτερο αποθηκευτικό χώρο και χαμηλότερες τιμές.



from pestaola http://www.pestaola.gr