Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

Το Google Chat έρχεται στο Outlook.com, συνομιλία με Gmail επαφές

Outlook.com Google Chat

Ακόμη μία νέα δυνατότητα προστέθηκε στο Outlook.com για Gmail chat υποστηρίζοντας πλέον τη συνομιλία με τις Google επαφές σας, εκτός από τους φίλους σε Facebook και Skype.

Μετά την τελική έκδοση και την ολοκλήρωση της μετάβασης του Outlook.com, η Microsoft φέρνει ακόμη πιο κοντά τους 400 εκ. χρήστες της υπηρεσίας με τις Google επαφές. Το νέο χαρακτηριστικό θα φανεί χρήσιμο ιδιαίτερα σε αυτούς που άφησαν το Gmail για χάρη του νέου Outlook.com.

Outlook.com Google Chat

Έτσι, τις επόμενες ημέρες που θα ενεργοποιηθεί σε όλους η νέα δυνατότητα, θα μπορείτε να συνομιλείτε άμεσα με τις επαφές από το Gmail απευθείας από τον browser χωρίς να χρειάζεστε πλέον το Google Talk. Σε συνδυασμό με τις συνομιλίες με τις επαφές σας από το Facebook, το Skype και το πρώην Messenger, το Outlook.com προσφέρει πλέον ακόμη περισσότερες δυνατότητες επικοινωνίας.

Outlook.com Google Chat

Ανοίγοντας το πλαίσιο συνομιλίας στο δεξί μέρος θα εμφανιστεί ένα νέο μήνυμα το οποίο θα σας βοηθήσει να ρυθμίσετε το Google Chat για το λογαριασμό σας. Η διαδικασία είναι αρκετά εύκολη και γρήγορη και σχεδόν αμέσως θα εμφανιστούν οι Google επαφές σας για να συνομιλήσετε απευθείας από τον browser.

Outlook.com Google Chat

Το Google Chat στο Outlook.com είναι διαθέσιμο τόσο από το inbox όσο και από τις υπόλοιπες ενότητες τους λογαριασμού σας όπως το Ημερολόγιο, τις Επαφές και το SkyDrive. Επιπλέον, μπορείτε να συνομιλείτε καθώς χρησιμοποιείτε τις εφαρμογές του Office Web Apps.

Outlook.com Google Chat

[ via ]



from pestaola http://www.pestaola.gr