Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

Samsung Galaxy S4 με stock Android 4.2 από το Google για 500 ευρώ

Samsung Galaxy S4 με vanilla/stock Android 4.2 από το Google για $649

Το Google ανακοίνωσε σήμερα ότι θα αρχίσει να πουλάει το Samsung Galaxy S4 vanilla Android 4.2 από τις 26 Ιουνίου 2013 και μετά. Το hardware που όλοι ξέρουμε και όλοι οι Android fans θέλουν, θα τρέχει την τελευταία έκδοση του Android.

Αυτό φυσικά σημαίνει ότι με το stock Android 4.2 στο Galaxy S4 τα updates και η αναβάθμιση στο λειτουργικό θα γίνεται όπως ακριβώς και στο Nexus 4. Για την ακρίβεια το Google είπε ότι η εμπειρία του Galaxy S4 με vanilla Android 4.2 θα είναι μια Nexus εμπειρία και μόνο.

ΔΕΣ: Τεστ αντοχής του GS4 με μαχαίρια

Δηλαδή όλες οι νέες δυνατότητες, εφαρμογές και εμπειρίες που προσφέρει η Samsung στο Galaxy S4 δεν θα υπάρχουν στο Galaxy S4 που θα πουλάει το Google από τις 26 Ιουνίου. Το GS4 του Google θα είναι ξεκλείδωτο (unlocked) και με unlcoked boot loader, εξοπλισμένο με 16GB μνήμης χωρίς τα γνωστά θέματα που έχουν προκύψει, με τιμή $649.

Galaxy S4 με τιμη 500 ευρω στην Αμερικη απο το Google

Το Samsung Galaxy S4 από το Google θα χρησιμοποιεί δίκτυα 4G LTE και φυσικά θα μπορεί να δουλέψει σε AT&T και T-Mobile στην Αμερική. Αυτό σημαίνει ότι “το νέο” Galaxy S4 με stock Android 4.2 θα μπορεί να λειτουργήσει και στην Ελλάδα με τιμή 500 ευρώ περίπου με την σημερινή ισοτιμία. Όπως ακριβώς είχε συμβεί και την προηγούμενη φορά που εντοπίσαμε το Galaxy S4 να είναι σημαντικά πιο ακριβό στην Ελλάδα σε σύγκριση με την τιμή στην Αμερική. Μόνο που αυτή την φορά το κορυφαίο Galaxy smartphone θα αναβαθμίζεται ακριβώς την ίδια στιγμή που βγαίνει Android update για το Nexus 4.

Για πλήρη λειτουργία του Galaxy S4 με 4G LTE στην Ελλάδα, η Samsung υποστηρίζει αυτή την στιγμή μόνο το δίκτυο της Cosmote περιμένοντας την Vodafone να αναβαθμιστεί.



from pestaola http://www.pestaola.gr