Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Clipping Magic, αφαίρεσε δωρεάν το φόντο από φωτογραφίες με δύο κλικ

Clipping Magic

Η επεξεργασία εικόνων αποτελεί μία εργασία που απαιτεί χρόνο και γνώσεις του αντικειμένου, ωστόσο το Clipping Magic υπόσχεται να μετατρέψει τη διαδικασία αφαίρεσης του φόντου (background) σε παιχνιδάκι.

Το Clipping Magic είναι ένα δωρεάν web app που τρέχει στον αγαπημένο σας browser και δίνει τη δυνατότητα να αφαιρέσετε το φόντο από την εικόνα/φωτογραφία της επιθυμίας σας σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα. Η διαδικασία είναι αρκετά εύκολη ακόμη για αρχάριους χρήστες που δε χρειάζεται να γνωρίζουν από masks, clipping paths, κλπ., που συναντάμε στο Photoshop και τις υπόλοιπες αντίστοιχες εφαρμογές.

Η επεξεργασια φωτογραφιας εγινε παιχνιδι με το Clipping Magic στο PC και το Mac. Αφαιρεσε το background ευκολα χωρις Photoshop

Αφού μεταβείτε στη σελίδα του Clipping Magic σύρετε τη φωτογραφία σας στο αντίστοιχο πεδίο με ένα απλό drag-and-drop για να φορτωθεί. Αμέσως μετά, χρησιμοποιήσετε το κόκκινο ή το πράσινο πινέλο για να δηλώσετε που ακριβώς βρίσκεται το φόντο που θέλετε να αφαιρέσετε και πού είναι το κεντρικό «μοντέλο» της φωτογραφίας αντίστοιχα.

Clipping Magic

Οι αλλαγές εμφανίζονται σε πραγματικό χρόνο και αφού είστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα μπορείτε να κατεβάσετε την επεξεργασμένη φωτογραφία, αφού έχετε αφαιρέσει το φόντο, στον υπολογιστή σας. Χωρίς να κατεβάζετε και να πληρώνεται ακριβά εργαλεία όπως το Photoshop.

Το Clipping Magic βρίσκεται για την ώρα στην έκδοση alpha που σημαίνει ότι η web εφαρμογή δεν έχει «τελειοποιηθεί» ακόμη για να παράγει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Ωστόσο, αν δεν έχετε ιδέα από επεξεργασία εικόνων και θέλετε να αφαιρέσετε το φόντο εύκολα και γρήγορα χωρίς να κουραστείτε ιδιαίτερα, το Clipping Magic σίγουρα θα σας βοηθήσει να το πετύχετε.

Δοκιμάστε το Clipping Magic δωρεάν στον browser.



from pestaola http://www.pestaola.gr