Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

Android και iOS καταγράφουν ρεκόρ ενεργοποιήσεων τα Χριστούγεννα

Android και iOS καταγράφουν ρεκόρ ενεργοποιήσεων στα Χριστούγεννα

Τα φετινά Χριστούγεννα θα μείνουν στην ιστορία ως η ημέρα με τον μεγαλύτερο αριθμό ενεργοποιήσεων νέων iPhone, iPad και Android για το 2012. Σύμφωνα με το στατιστικά του Flurry, η 25η Δεκεμβρίου ήταν η μέρα με τα περισσότερα activations όλη την χρονιά.

17.4 εκατομμύρια νέα Android, iPhone και iPad ενεργοποιήθηκαν τα Χριστούγεννα, σπάζοντας κάθε ρεκόρ. Σε μια συνηθισμένη ημέρα του χρόνου ο αριθμός των ενεργοποιήσεων iOS και Android smartphone και tablet φτάνει τα 4 εκατομμύρια. Στις 25 Δεκεμβρίου ήταν τέσσερις δορές μεγαλύτερος.

20.000.000 app downloads καθε ωρα

Σημαντική αλλαγή και στην αναλογία συσκευών, με το 51% να είναι tablets και το 49% των χρηστών να έχουν επιλέξει smartphone για Χριστουγεννιάτικο δώρο. Σε μια συνηθισμένη μέρα του 2012, η αναλογία αυτή ήταν 20% tablets και 80% smartphones. Είναι προφανές ότι οι μεγαλύτερες οθόνες και η εξέλιξη του iOS και του Android στα tablets μαζί με τις υπηρεσίες που προσφέρουν η Apple και το Google, προσελκύουν το ενδιαφέρον των καταναλωτών.

Αν τα 17.4 εκατομμύρια νέων smartphone και tablet δεν είναι αρκετά σε μια μόλις ημέρα, το νούμερο των 20 εκατομμυρίων downloads την ώρα είναι τουλάχιστον εντυπωσιακό. Τα στατιστικά δείχνουν ότι κατά την διάρκεια της ημέρας οι χρήστες από όλο τον κόσμο κατέβαζαν περί τα 20.000.000 apps κάθε ώρα στο αγαπημένο τους iPhone, iPad, iPad mini και Android.

Αγοράσατε νέο κινητό ή tablet τα Χριστούγεννα; iPad mini ή Android;

[via]



from pestaola http://www.pestaola.gr