Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

Samsung Smart TV, η τηλεόραση που θα ζηλέψουν οι τηλεοράσεις

Samsung Smart TV, η τηλεόραση που θα ζηλέψουν οι τηλεοράσεις

Μια νέα Smart TV τηλεόραση ετοιμάζεται να παρουσιάσει η Samsung στις αρχές του χρόνου κατά την διάρκεια της έκθεσης ΨΕΣ 2013. Τα χαρακτηριστικά δεν είναι γνωστά αλλά αυτό δεν εμποδίζει τους Κορεάτες να δουλέψουν στο κομμάτι του marketing και να κυκλοφορήσουν trailer για την νέα Smart TV.

Smart Hub. the new TV is finally revealed

Η νέα τηλεόραση Samsung Smart TV πιθανότητα θα παρουσιαστεί με το ολοκαίνουριο interface της εταιρείας, Smart Hub. Το βίντεο δεν αποκαλύπτει κανένα από τα τεχνικά χαρακτηριστικά αλλά είναι ασφαλές να συμπεράνουμε ότι η Samsung θα προσπαθήσει να φέρει όλο τον κόσμο των smartphones και τον tablets στην τηλεόραση μαζί με το νέο UI.

“As Samsung prepares to unveil a new TV at CES that is unlike anything the world has ever seen, all other TVs are rushing to see the new TV. Join us and be sure not to miss the breathtaking moment just before the new TV is finally revealed”

Φωτογραφικά άλμπουμ και μουσική, εφαρμογές και games θα είναι διαθέσιμα από την νέα Samsung Smart TV χωρίς ο χρήστης να απασχολείται που και πως θα βρει τα δεδομένα του. Για αυτό ξαφνικά όλες οι τηλεοράσεις θα μοιάζουν “χαζές” και παλιές σε σύγκριση με το νέο μοντέλο της Samsung.

[via]



from pestaola http://www.pestaola.gr