Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

iPhone 5S αν θέλετε να πιστεύετε ότι αυτό είναι το νέο iPhone

iPhone 5S αν θέλετε να πιστεύετε ότι αυτό είναι το νέο iPhone

Το iPhone 5S υποτίθεται ότι θα είναι το νέο iPhone. Θα το βρείτε και ως iPhone 6 αλλά αυτό δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία γιατί κυκλοφορούν ήδη φωτογραφίες που υπόσχονται ότι είναι από το iPhone 5S και την γραμμή παραγωγής της Apple. Τα πρώτα “στοιχεία” δείχνουν το νέο iPhone να είναι πανομοιότυπο με το iPhone 5 εξωτερικά.

Με πολύ μεγάλα εισαγωγικά γύρω από την λέξη στοιχεία, η φωτογραφία δείχνει αλλαγές στο εσωτερικό του υποτιθέμενου iPhone 5S και συγκεκριμένα στα σημεία που βιδώνει η πλακέτα αλλά και κοντά στην κάμερα και ακουστικό. Αν θέλετε να πιστεύετε ότι αυτό είναι το iPhone 5S ή το iPhone 6 μπορείτε να το κάνετε. Υπάρχει βέβαια και η αντίθετη άποψη, ότι οι φωτογραφίες προέρχονται από πρωτότυπα iPhone 5 πριν η Apple καταλήξει στο σημερινό design.

Γιατί, πως, πότε και που κυκλοφορούν αυτές οι φωτογραφίες τώρα δεν θα το μάθουμε ποτέ. Προς το παρόν χαρείτε το iPhone που έχετε ή αναβαθμιστείτε στο iPhone 5, αξίζει τον κόπο, αλλά μην ασχολείστε με υποτιθέμενα leaks από φωτογραφίες πρωτότυπων iPhone 5S που στον δρόμο γίνονται iPhone 6 αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι περισσότερο από “φωτογραφίες”.

iPhone 5S αν θέλετε να πιστεύετε ότι αυτό είναι το νέο iPhone

[via]



from pestaola http://www.pestaola.gr