Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Google+ για iPhone και Android, 24 νέα χαρακτηριστικά εδώ και τώρα

Google+ για iPhone και Android, 24 νέα χαρακτηριστικά

Νέα έκδοση για το Google+ σε iPhone και Android με 24 νέα χαρακτηριστικά που κάνουν την χρήση της εφαρμογής πιο εύκολη και διασκεδαστική από ποτέ. Φυσικά το Google+ για iPhone version 4.0 και το Google+ για Android version 3.3 είναι δωρεάν διαθέσιμα και έτοιμα για download εδώ και τώρα.

Οι κάτοχοι Android φαίνεται να είναι περισσότερο κερδισμένοι από την αναβάθμιση αφού έχουν πλέον την δυνατότητα για δωρεάν backup φωτογραφιών σε 5GB χώρο, την δυνατότητα για επεξεργασία του προφίλ Google+ από το κινητό αλλά και νέο τρόπο εμφάνισης των ειδοποιήσεων. Υπάρχει η δυνατότητα για photo sphere στο Google+ αλλά μόνο για όσους τρέχουν Android 4.2 δηλαδή έχουν Nexus smartphone.

Στο iOS το Google+ έχει βελτιωθεί η δυνατότητα για προβολή φωτογραφιών μέσα από άλμπουμ ενώ πλέον δίνεται η δυνατότητα το Hangouts να λειτουργεί στο Google+ με όσους έχουν σύνδεση με τουλάχιστον 150Kb bandwidth. Η ποιότητα δεν θα είναι εξαιρετική αλλά τουλάχιστον το βίντεο θα λειτουργεί και η επικοινωνία με φίλους και γνωστούς θα είναι εφικτή.

Η νέα έκδοση Google+ για iPhone και Google+ για Android είναι διαθέσιμη στο App Store και το Google Play ήδη.

[via]



from pestaola http://www.pestaola.gr