Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

Vivo X1, το πιο λεπτό smartphone στον κόσμο τρέχει Android 4.1

Vivo X1, το πιο λεπτό smartphone στον κόσμο τρέχει Android 4.1

Το πιο λεπτό κινητό του κόσμου, το Vivo X1 κερδίζει τις εντυπώσεις όχι μόνο για τα 6.5 χιλιοστά πάχους αλλά για τα ηλεκτρονικά που κουβαλάει. Κατασκευασμένο για την Κινεζική αγορά, κομμένο και ραμμένο γύρω από το Android 4.1 το Vivo X1 θέλει να κλέψει κοινό από την HTC.

Εκεί που το Beats Audio είναι must, η BBΚ εξοπλίζει το Vivo X1 με Cirrus Logic CS4398 digital to analog converter και παράλληλα CS8422 sample rate converter. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι ο ήχος που θα βγει από το smartphone είναι σίγουρα καλύτερος από το μεσαίας κατηγορίας στερεοφωνικό που έχετε σπίτι ή και κλάσεις ανώτερο. Για αυτό και τα ακουστικά του Vivo X1 κινούνται σε παρόμοιο επίπεδο και είναι τα Beyerdynamic MMX 71 iE, AKG K420 ή Sennheiser CX215 ανάλογα με την επιλογή του υποψήφιου αγοραστή.

Vivo X1, το πιο λεπτό smartphone στον κόσμο τρέχει Android 4.1

Στα χαρακτηριστικά που αγορούν το smartphone τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά από αυτό που έχουμε συνηθίσει. MediaTek MT6577T dual core επεξεργαστής 1.2GHz, 1GB RAM και IPS οθόνη 4.7 ιντσών 960 x 540 pixels. Κάμερα ανάλυσης 8 megapixel μαζί με άλλη δεύτερη κάμερα 1.3 megapixel για video chat κάνουν παρέα στα 16GB ενσωματωμένης μνήμης που όπως δεν επεκτείνονται με κάρτες μνήμης microSD. Κάπου έπρεπε να γίνει θυσία ώστε το πάχος να περιοριστεί στα 6.5 χιλιοστά.



from pestaola http://www.pestaola.gr