Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

Το Google+ φτάνει τους 235 εκατομμύρια χρήστες

Το Google+ φτάνει τα 235 εκατομμύρια χρήστες

Το Google+ μεγαλώνει και μάλιστα μεγαλώνει με τρελούς ρυθμούς. Προς το παρόν το μαγικό νούμερο είναι 235 εκατομμύρια χρήστες που όμως θα γίνουν πολλοί περισσότεροι όσο το Android συνεχίζει να πουλάει τρελά και το Google να δημιουργεί νέους λογαριασμούς. Τα ευχάριστα νέα για το Google+ έρχονται μαζί με την ανακοίνωση του Google+ Communities.

Google+ is the fastest-growing network thingy ever

Το Google εξηγεί ότι από τα 500 εκατομμύρια χρηστών τα 235 εκατομμύρια είναι ενεργοί στο Google+. Ενεργός χρήστης σημαίνει αυτός που κάνει +1 σε εφαρμογές του Google Play, αυτός που χρησιμοποιεί το Google Hangout και αυτός που έχει επιλέξει κάνει connect με φίλους στο Google search για να βλέπει σχετικά αποτελέσματα.

Ο αριθμός των χρηστών που είναι πραγματικά ενεργοί και κάνουν post στο Google+ stream είναι μόλις 135 εκατομμύρια. Νούμερο αρκετά μεγάλο και συμπαθητικό αλλά πολύ πίσω από το ένα δισεκατομμύριο ενεργών χρηστών του Facebook.

Για να ενθαρρύνει το ενδιαφέρον των χρηστών και να διευκολύνει την ροή πληροφορίας για συγκεκριμένα θέματα, το Google+ δημιούργησε το νέο Google+ Communities. Η θεματολογία ποικίλλει, από φαγητό μέχρι αστρονομία και ό,τι επιλέξει ο καθένας για να μοιραστεί με τον υπόλοιπο κόσμο που θέλει να κάνει +1 αντί για Like στο Instagram ή να επικοινωνήσει με βίντεο μέσα από το Google Hangout.

[via]



from pestaola http://www.pestaola.gr