Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

Ashton Kutcher ως Steve Jobs, η ταινία jOBS τον Απρίλιο 2013 στις αίθουσες

Ashton Kutcher ως Steve Jobs, η ταινία jOBS τον Απρίλιο 2013 στις αίθουσες

Ο Ashton Kutcher αναλαμβάνει τον ρόλο του Steve Jobs στην νέα ταινία με τίτλο jOBS. Η ζωή του Steve Jobs από τα χρόνια που παράτησε το κολλέγιο μέχρι την στιγμή που επέστρεψε στην Apple θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες τους επόμενους μήνες.

Αρχικά η ταινία jOBS θα προβληθεί κατά την διάρκεια του φεστιβάλ Sundance 2013 και αργότερα θα ακολουθήσει η προβολή στις κινηματογραφικές αίθουσες από τον Απρίλιο 2013. Δεν έχει γίνει γνωστό πότε ακριβώς θα προβληθεί η πρεμιέρα της ταινίας για το ευρύ κοινό, ούτε αν η ταινία θα κυκλοφορήσει εκτός Αμερικής.

Οι δημιουργοί της ταινίας jOBS περιγράφουν 30 χρόνια της ζωής του Steve Jobs, από τις αρχές του 1970 μέχρι το 2000. Την περίοδο που διαμορφώθηκε ως χαρακτήρας και ανέλαβε ξανά την Apple για να την φέρει στο σημείο της μεγαλύτερης εταιρείας τεχνολογίας του κόσμου με χρηματιστηριακή αξία μεγαλύτερη και από αυτή της Microsoft. Με τον Ashton Kutcher να μοιάζει πολύ στον νεαρό Steve Jobs, ο πρωταγωνιστικός ρόλος στην ταινία jOBS ήταν σχεδόν μονόδρομος.

Η ταινία jOBS δεν βασίζεται στο βιβλίο του Walter Isaacson που κυκλοφόρησε μετά τον θάνατο του Steve Jobs αλλά σε ξεχωριστό σενάριο. Ήδη γράφεται το σενάριο για μια ακόμα ταινία βασισμένη στην ζωή του Steve Jobs όπως περιγράφτηκε στην επίσημη βιογραφία του.



from pestaola http://www.pestaola.gr