Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

Το Gorilla Glass 3 είναι πολύ σκληρό για να σπάσει [VIDEO]

Το Gorilla Glass 3 είναι πολύ σκληρό για να σπάσει [VIDEO]

Η νέα γενιά Gorilla Glass 3 είναι πλέον γεγονός. Μεγαλύτερη αντοχή, καλύτερη προστασία, πιο έξυπνη λειτουργία. Αυτό είναι το μέλλον του γυαλιού στο οποίο όλοι θα μπορούμε να έχουμε πρόσβαση πολύ σύντομα, όταν smartphones και gadgets με Gorilla Glass 3 βγουν στην αγορά.

Gorilla Glass 3 Native Damage Resistance

Το ολοκαίνουριο Gorilla Glass 3 έχει τρία νέα χαρακτηριστικά που το κάνουν πιο ανθετικό και έξυπνο σε σύγκριση με την προηγούμενα γενιά Gorilla Glass από την Corning. 40% λιγότερο εμφανείς γρατζουνιές, 50% μεγαλύτερη αντοχή σε περίπτωση ρωγμής και 3 φορές μεγαλύτερη αντοχή στις γρατζουνιές.

Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι η νέα γενιά smartphones και tablets με Gorilla Glass 3 όχι μόνο θα είναι πιο ανθεκτική αλλά ακόμα και όταν συμβεί το μοιραίο οι γρατζουνιές θα φαίνονται λιγότερο και η οθόνη θα συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά σε περισσότερες περιπτώσεις.

Η τεχνολογία Native Damage Resistance που παρουσίασε η Corning αναλαμβάνει να “εξαφανίσει” τις γρατζουνιές μέχρι και 40%. Αυτό σημαίνει ότι θα βλέπουμε περίπου τα μισά από τα σημάδια και γρατζουνιές που είναι τόσο λεπτές όσο μια τρίχα.

Αν δεν πιστεύετε πόσο ανθεκτικό είναι το νέο Gorilla Glass 3 το βίντεο θα σας πείσει. Αντί για την μεταλλική σφαίρα φανταστείτε ότι η οθόνη του κινητού βρίσκει στην γωνία του πεζοδρομίου ή ακόμα χειρότερα, ένα άδειο ποτήρι πέφτει πάνω στο αγαπημένο σας smartphone.



from pestaola http://www.pestaola.gr