Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013

Google Chrome 24 download, νέα έκδοση για ταχύτητα και μόνο

Google Chrome 24 download, ταχύτητα και μόνο

Νέα έκδοση του Google Chrome 24 που εστιάζει στην βελτίωση της ταχύτητα του browser και στα συνηθισμένα bugs που ταλαιπωρούν κάθε software. Μην περιμένετε κάτι τρομερό και φανταστικό πέρα από την εμμονή του Google για ακόμα ταχύτερη εκτέλεση της JavaScript και του χρόνου απόκριση τους Chrome 24.

Google Chrome 24 download

Το επίσημο blog post για την νέα έκδοση του Chrome 24 αναφέρει: “With today’s Chrome Stable release, you’ll be booting up a faster browser. Feel free to kick back after the holidays and enjoy Chrome’s new year freshness through automatic updates”.

Το Octane JavaScript Engine έχει βελτιωθεί κατά 30%, κάτι που πρακτικά σημαίνει ότι websites βαριά σε JavaScript όπως το Gmail, Facebook και Twitter θα τρέχουν πιο γρήγορα από ποτέ. Κάθε millisecond που αφαιρεί το Google από τον Chrome 24 είναι ένας ακόμα λόγος για update στην νέα έκδοση του browser.

Εκτός από ταχύτητα ο Chrome 24 κλείνει 11 high security τρύπες και διορθώνει συνολικά 23 προβλήματα κάποια από τα οποία ταλαιπωρούσαν τους χρήστες των Windows 8. Επιπλέον υποστήριξη για HTML5 αλλά και την δυνατότητα αναζήτησης των Bookmarks με τον τίτλο είναι δύο ακόμα μικρά χαρακτηριστικά και βελτιώσεις που βρήκαν τον δρόμο στο Google Chrome 24 Release.

Αν δεν έχετε ειδοποιηθεί ήδη για Update μπορείτε να κατεβάσετε τον Chrome 24 εδώ.

Εναλλακτικά μπορείτε να δοκιμάσετε και τον ολοκαίνουριο Firefox 18 που υπόσχεται βελτιώσεις στο JavaScript Engine παρόμοιες με τον νέο Chrome 24.



from pestaola http://www.pestaola.gr