Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

Πλυντήριο ρούχων LG με WiFi και NFC, η Smart Life πλευρά της ζωής

Πλυντήριο ρούχων LG με WiFi και NFC, η Smart Life πλευρά της ζωής

Η LG επενδύει στο μέλλον ξεκινώντας σήμερα κιόλας. Το νέο πλυντήριο ρούχων LG είναι μία από τις 100 οικιακές συσκευές που θα παρουσιάσει η εταιρεία το 2013 με δυνατότητες δικτύωσης για την Smart Life πλευρά της ζωής. Η εποχή που το πορτάκι για απορρυπαντικό και το μαλακτικό ήταν οι μόνες δίοδοι επικοινωνίας του χρήστη με το πλυντήριο έχει τελειώσει.

Αυτό που έκανε η LG με το νέο πλυντήριο ρούχων είναι να ενσωματώσει οθόνη αφής αντί για τα γνωστά μεγάλα περιστροφικά κουμπιά και μαζί με την οθόνη να βάλει ηλεκτρονικά όπως WiFi και NFC. Το πλυντήριο δέχεται εντολές και προγραμματίζεται από το αγαπημένο σου smartphone ενώ επικοινωνεί με το internet. Το μόνο που χρειάζεται είναι να ακουμπήσεις το κινητό στο σημείο που υπάρχει το NFC tag και η επικοινωνία – προγραμματισμός της επόμενης πλύσης είναι απλά θέμα δευτερολέπτων.

LG πλυντηριο ρουχων με WiFi, NFC Tag, Smart Diagnosis

Το έξυπνο πλυντήριο της LG ενσωματώνει τις λειτουργίες Smart Diagnosis, Smart Access, Smart Adapt και Smart Grid Ready. Με τη χρήση των Wi-Fi, NFC tagging και των ηχητικών διαγνώσεων, η Smart Diagnosis της LG ειδοποιεί το χρήστη για τεχνικά ζητήματα, ενώ η λειτουργία Smart Adapt έχει τη δυνατότητα να ‘κατεβάζει’ νέα προγράμματα πλύσης -όπως το Super Rinse ή το Baby Sanitize- μέσω του smartphone ή άμεσα από την LCD οθόνη του πλυντηρίου. Με τη χρήση του smartphone, οι πελάτες μπορούν να παρακολουθήσουν την κατάσταση του έξυπνου πλυντηρίου της LG και να το ελέγξουν εξ αποστάσεων με ηχητικές εντολές. Τα φορτία πλύσης μπορούν επίσης να ρυθμιστούν, να ξεκινήσουν ή να σταματήσουν άμεσα μέσω της τηλεόρασης του κατόχου.

Το Smart Access μπορεί να ελέγχει τα πλυντήρια των κατόχων, ανεξάρτητα από την τοποθεσία στην οποία βρίσκονται. Οι χρήστες δε χρειάζεται πλέον να ανησυχούν όταν φεύγουν από το σπίτι με το πλυντήριο να λειτουργεί, καθώς το Smart Access έχει τη δυνατότητα να παρακολουθεί τη συνολική κατάσταση του πλυντηρίου και του στεγνωτήρα. Οι λειτουργίες και οι ρυθμίσεις μπορούν να διαχειριστούν και να αλλάξουν, ενώ εμφανίζονται μηνύματα στο smartphone του χρήστη όταν ο κύκλος πλύσης ή στέγνωσης έχει ολοκληρωθεί.

Πλυντήριο ρούχων LG με WiFi και NFC, η Smart Life πλευρά της ζωής



from pestaola http://www.pestaola.gr