Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

Samsung Galaxy S4 με μπαταρία 2600 mAh

Samsung Galaxy S4 με μπαταρία 2600mAh

Ακόμα μια μέρα με ακόμα μία φήμη για το νέο Samsung Galaxy S4, το νέο high end Samsung smartphone που αναμένεται να αντικαταστήσει το GS3 και φυσικά να προκαλέσει μια νέα κόντρα μεταξύ Κορεατών και Apple. Η νέα φήμη ή πληροφορία, το λέτε όπως θέλετε, αφορά την μπαταρία.

Το Samsung Galaxy S4 υποτίθεται ότι θα έχει μπαταρία με χωρητικότητα 2600mAh. Σε σύγκριση με τον προκάτοχο του, το Samsung Galaxy S3 με την μπαταρία των 2,100 mAh, το Galaxy S4 θα έχει σημαντικά καλύτερη μπαταρία. Ο λόγος για την αναβάθμιση της μπαταρίας μπορεί να είναι η νέα οθόνη 5 ιντσών που λέγεται ότι θα έχει το Galaxy S4. Περισσότερες pixels, περισσότερη δουλειά για την GPU, περισσότερη ενέργεια για τον φωτισμό κλπ.

Samsung Galaxy S4 μεγαλυτερη μπαταρια 2600mAh για την οθονη 5″

Η κατανάλωση ενέργειας από τον νέο επεξεργαστή Samsung Exynos 5 Octa δεν αναμένεται να επηρεάσει αφού σύμφωνα με την Samsung στην μέση χρήση παρατηρείται μείωση της ενέργειας μέχρι και 70%. Πού θα πάει όλη αυτή η ενέργεια από την μεγαλύτερη μπαταρία των 2600 mAh στο Samsung Galaxy S4;

Η μόνο λογική εξήγηση πέρα από την μεγαλύτερη οθόνη είναι το LTE και το 3G. Υπομονή και θα μάθουμε κάποια στιγμή τον Μάρτιο ή τον Απρίλιο, προς τα εκεί δείχνουν όλες οι πληροφορίες για την διάθεση του Samsung Galaxy S4.



from pestaola http://www.pestaola.gr