Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

BlackBerry Z10 σε βίντεο, έτσι θα είναι το BlackBerry 10

BlackBerry Z10 σε βίντεο, έτσι θα είναι το BlackBerry 10

Όπως ακριβώς πρέπει και συνήθως γίνεται, το BlackBerry Z10 μόλις έγινε θέμα στο YouTube. Το υποτιθέμενο BlackBerry 10 smartphone που αναμένεται να ανακοινώσει η RIM στο τέλος του μήνα, ήδη βρίσκεται μπροστά από την κάμερα κάποιου Γερμανού και ποζάρει ανενόχλητα στον φακό.

Αισθητικά πρόκειται για το BlackBerry Z10 που έχουμε δει ήδη σε υψηλής ανάλυσης φωτογραφίες πριν από εβδομάδες. Λειτουργικά, είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε το BlackBerry 10 OS σε λειτουργία μέσα από την συσκευή που υποτίθεται ότι θα είναι το νέο hardware της RIM. Ένα από τα δύο smartphones, όπως λέγεται.

BlackBerry Z10 η τελευταια ελπιδα της RIM

Το λειτουργικό δείχνει ενδιαφέρον χωρίς όμως κάτι ξεχωριστό και πραγματικά διαφορετικό από ό,τι έχουμε συνηθίσει μέχρι σήμερα. Ναι, τα εφέ είναι εντυπωσιακά αλλά δεν είναι αυτά που δίνουν λύση στα καθημερινά προβλήματα. Το BlackBerry 10 και μαζί το BlackBerry Z10 ψάχνουν να βρουν την θέση τους ανάμεσα στο iPhone 5, Android, Window Phone και τον υπόλοιπο ανταγωνισμό. Αν θα τα καταφέρει η όχι θα το δούμε σε ένα περίπου τρίμηνο.

Το BlackBerry Z10 είναι η τελευταία ευκαιρία της RIM να μπει στην αγορά. Αν θα τα καταφέρει θα το μάθουμε μετά από τις 30 Ιανουαρίου 2013, την επίσημη παρουσίαση του smartphone και του λειτουργικού. Τουλάχιστον οι μπελάδες με την Nokia αποτελούν παρελθόν.



from pestaola http://www.pestaola.gr