Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

Nokia Music+, περισσότερη μουσική για 3.99 ευρώ / μήνα

Nokia Music+, περισσότερη μουσική για 3.99 ευρώ / μήνα

Η δωρεάν μουσική είναι καλή αλλά η επί πληρωμή μουσική του Nokia Music+ είναι ακόμα καλύτερη. Ναι, οι Φινλανδοί μπαίνουν στο παιχνίδι των συνδρομών και ζητάνε μόλις 3.99 ευρώ τον μήνα για να προσφέρουν ακόμα περισσότερα κομμάτια και ποιότητα σε αυτούς που δεν ζουν λεπτό χωρίς μουσική.

Το Nokia Music+ είναι το μεγάλο αδερφάκι του Nokia Music, του δωρεάν app και δωρεάν υπηρεσίας που προσφέρει την δυνατότητα για streaming μουσικής στο κινητό. Αναλυτικά μπορείτε να δείτε το βίντεο παρουσίαση εδώ. Η Nokia θέλησε να πάει την υπηρεσία ένα βήμα πιο πέρα με το Nokia Music+ και φυσικά με επιπλέον χαρακτηριστικά όπως: απεριόριστες αλλαγές στην μουσική (unlimited skips), απεριόριστο download μουσικής, στίχοι, καλύτερη ποιότητα ήχου και πρόσβαση στο Nokia Music+ από το web!

Nokia Music+ η επελαση της Nokia στην μουσικη

Αντίπαλος του Spotify ή κάτι παραπάνω; Ο καιρός θα δείξει την κατεύθυνση που θέλει να ακολουθήσει η Nokia και πως σκοπεύει να διαχειριστεί τις συμφωνίες που έχει σε όλο τον κόσμο για την διανομή μουσικής. Με κόστος μόλις 4 ευρώ τον μήνα για μουσικής χωρίς περιορισμούς, σχεδόν αξίζει να αγοράσεις το φθηνότερο Windows Phone smartphone, ακόμα και περασμένης γενιάς, για να αποκτήσεις πρόσβαση στο Nokia Music+ από το web σε laptop και desktop.

[via]



from pestaola http://www.pestaola.gr