Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

iPad mini 2 με Retina Display, οι φήμες οργιάζουν

iPad mini 2 με Retina Display, οι φήμες οργιάζουν

Εννοείται πως το iPad mini 2 θα βγει στην αγορά και μάλιστα με τιμή παρόμοια με αυτή του iPad mini. Αυτό δεν αποτελεί έκπληξη αφού η Apple όπως και κάθε άλλη εταιρεία αναβαθμίζουν τα προϊόντα τους για να προκαλέσουν το ενδιαφέρον των καταναλωτών και να πουλήσουν περισσότερο.

Η φήμης για το νέο iPad mini 2 με Retina Display κυκλοφορεί σχεδόν από την πρώτη ημέρα διάθεσης του iPad mini. Στις 7.9 ίντσες διαγώνιο το iPad mini έχει ανάλυση 1024 x 768 pixels, όπως ακριβώς και το iPad 2. Για αυτό οι φήμες για μεγαλύτερη όπως αυτή του iPad 4 εμφανίζονται κάθε λίγο.

Σήμερα είναι η σειρά του Ming-Chi Kuo, αναλυτή της KGI Securites να προβλέψει ότι το iPad mini 2 θα αποκτήσει Retina Display κάποια στιγμή κοντά στο καλοκαίρι, όταν η Apple ανακοινώσει τα νέα iPad. Αυτή είναι η εκτίμηση του αναλυτή και ίσως έχει δίκιο.

Η οθόνη του iPad mini είναι καλή αλλά όχι τόσο καλή όσο αυτή του iPad 3 και iPad 4 με Retina Display. Το πρόβλημα που παρουσιάζεται όμως σε μια οθόνη με διαγώνιο 7.9 ίντσες και Retina Display ανάλυση είναι ο αριθμός των pixels που θα πρέπει να διαχειριστεί η GPU. Η τεχνολογία υπάρχει και είναι διαθέσιμη αλλά δεν γνωρίζουμε πόσο ρεύμα καταναλώνει και αν η Apple καταφέρει να διαχειριστεί τα επιπλέον pixels του iPad mini 2 με Retina Display με την ίδια διάρκεια μπαταρίας που προσφέρει το iPad mini, στην ίδια ακριβώς τιμή και με το ίδιο περιθώριο κέρδους.



from pestaola http://www.pestaola.gr