Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2013

iPhone 5 Do Not Disturb, το νέο διαφημιστικό για να μην σε ενοχλούν

iPhone 5 Do Not Disturb, το νέο διαφημιστικό για να μην σε ενοχλούν

Η νέα χρονιά μπήκε με το iPhone 5 να πρωταγωνιστεί σε όνειρο. Το νέο διαφημιστικό της Apple παρουσιάζει την λειτουργία Do Not Disturb ή αλλιώς πως μπορείτε με ένα μόνο tap να κοιμηθείτε χωρίς ενοχλήσεις και ανησυχία αν χάσετε κάποιο σημαντικό τηλεφώνημα.

Do Not Disturb αλλα με σεβασμο στα επειγοντα περιστατικα

Το Do Not Disturb είναι ένα από τα νέα χαρακτηριστικά του iOS διαθέσιμο σε όλα τα iPhone, όχι μόνο το iPhone 5. Όταν ενεργοποιηθεί η λειτουργία, το iOS συνεχίζει να λαμβάνει emails, push notifications, μηνύματα και κλήσεις χωρίς όμως να ειδοποιεί και αν ενοχλεί τον χρήστη. Έτσι τα βράδια το δωμάτιο δεν φωτίζεται κάθε 5 λεπτά με την οθόνη να ειδοποιεί για νέα emails, status updates στο Facebook και νέους followers στο Twitter.

Η λειτουργία Do Not Disturb μπορεί να ρυθμιστεί ώστε να ενεργοποιείται αυτόματα σε συγκεκριμένες ώρες, πχ 12 το βράδυ με 8 το πρωί. Αν για κάποιο λόγο εκείνο το διάστημα περιμένετε τηλέφωνο, το iPhone είναι αρκετά έξυπνο ώστε να ειδοποιήσεις για κλήσεις από τις Αγαπημένες σας Επαφές ή να ειδοποιήσει αν το ίδιο νούμερο καλέσει δύο φορές μέσα σε τρία λεπτά. Έτσι καλύπτονται όλα τα επείγοντα περιστατικά και η επικοινωνία με αυτούς που αγαπάτε παραμένει αδιάλειπτη.

Μπορείτε να ενεργοποιήσετε την λειτουργία Do Not Disturb στα Settings του iPhone και να ρυθμίσετε τις παραμέτρους λειτουργίας από το μενού Notifications.



from pestaola http://www.pestaola.gr