Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

Deezer app για Windows 8, η μουσική δε σταματάει ποτέ

Windows 8 Deezer app

Το Deezer app ήρθε στο Windows Store των Windows 8 και πλέον μπορείτε να απολαμβάνετε ατελείωτες ώρες μουσικής στον υπολογιστή ή το Windows RT tablet μέσα από ένα όμορφο και απλό γραφικό περιβάλλον.

Μουσικη στα Windows 8 ολη μερα

Το Deezer είναι μία αρκετά δημοφιλής υπηρεσίας μουσικής on demand και από τις λίγες που υποστηρίζουν επίσημα τη χώρα μας, τόσο ως δωρεάν όσο και επί πληρωμή υπηρεσία. Ιδιαίτερα μετά την οριστική διακοπή υποστήριξης του Last.fm για την Ελλάδα, δεν είναι λίγοι οι μουσικόφιλοι που στράφηκαν στο Deezer για την αναπαραγωγή μουσικής online.

Windows 8 Deezer app

Το γραφικό και λειτουργικό περιβάλλον του Deezer app για τα Windows 8 είναι όμορφο και απλό στη χρήση από την πρώτη στιγμή. Ανοίγοντας την εφαρμογή εμφανίζεται το «home page” του Deezer το οποίο μπορείτε να παραμετροποιήσετε σύμφωνα με τις μουσικές σας προτιμήσεις, τους αγαπημένους καλλιτέχνες και συγκροτήματα, τις playlists και τα radio channels.

Windows 8 Deezer app

Windows 8 Deezer app

Παράλληλα, το Deezer app εκμεταλλεύεται πλήρως τα χαρακτηριστικά των Windows 8. Έτσι, η αναζήτηση μέσω του μενού Charms σας επιτρέπει να βρείτε καλλιτέχνες, albums ή τραγούδια που επιθυμείτε, εύκολα και γρήγορα. Επίσης, το Deezer app υποστηρίζει το Snap view των Windows 8 έτσι ώστε να κουμπώσετε την εφαρμογή στο αριστερό ή δεξί μέρος της οθόνης και να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε ταυτόχρονα τον υπολογιστή σας όπως και πριν.

Offline μουσικη χωρις internet

Στα επόμενα updates του Deezer app αναμένεται επίσης και η υποστήριξη για offline αναπαραγωγή της αγαπημένης σας μουσικής.

Windows 8 Deezer app

Windows 8 Deezer app

Windows 8 Deezer app

Κατέβασε το Deezer app δωρεάν στο Windows Store των Windows 8.



from pestaola http://www.pestaola.gr