Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

Νέο leak για τα Windows 8.1 Blue Build 9369

Νέο leak για τα Windows Blue Build 9369

Δεύτερο ανεπίσημο leak των Windows 8.1 (Blue) βγήκε στα «γνωστά» sites δημόσια λίγες μόλις εβδομάδες μετά από το πρώτο leak του Build 9364. Οι αλλαγές των Windows Blue Build 6369 δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλες σε σχέση με το προηγούμενο leak, ωστόσο αυτή τη φορά βγήκε η 64-bit του νέου λειτουργικού αντί της 32-bit.

Ανάμεσα στα νέα χαρακτηριστικά των Windows 8.1 διακρίνουμε με μια πρώτη ματιά την βαθύτερη αλληλεπίδραση του SkyDrive με το λειτουργικό. Το SkyDrive app πλέον έχει το όνομα Files και προσφέρει πρόσβαση στα αρχεία του SkyDrive αλλά λειτουργεί παράλληλα και ως ένας metro File Explorer, χαρακτηριστικό που δεν είχαμε συναντήσει ξανά στο παρελθόν. Η αναζήτηση έχει γίνει πλέον ακόμη πιο λειτουργική όπως είχαμε αναφέρει και πλέον δε χρειάζεται να αφήσετε την οθόνη Έναρξης κατά την πληκτρολόγηση.

ΜΑΘΕ: Τα νέα χαρακτηριστικά των Windows 8.1 (Blue) build 9364

Στα PC Settings έχουν προστεθεί ακόμη περισσότερες δυνατότητες του λειτουργικού όπως για παράδειγμα οι επιπλέον επιλογές συγχρονισμού. Ενδεχομένως στην τελική έκδοση των Windows 8.1 να δούμε να μετακινούνται ακόμη περισσότερες ρυθμίσεις από τον κλασικό Πίνακα Ελέγχου των Windows στο νέο σετ ρυθμίσεων.

Στο συγκεκριμένο Windows 8.1 Blue Build 6369 leak δεν υπάρχει γραφικό περιβάλλον για την επιλογή απευθείας σύνδεσης στο desktop κατά την εκκίνηση του λειτουργικού, δεν αποκλείεται να το δούμε σε ένα επόμενο leak ή στην επίσημη δοκιμαστική έκδοση που αναμένεται τον Ιούνιο στο Build 2013.



from pestaola http://www.pestaola.gr