Κυριακή 14 Απριλίου 2013

Facebook Home, το βίντεο για το μέλλον των smartphones

Facebook Home, το βίντεο για το μέλλον των smartphones

Το Facebook Home είναι πλέον διαθέσιμο στο Google Play. Επίσημα μόνο μερικά smartphones μπορούν να χρησιμοποιήσουν την εφαρμογή. Ήδη όμως έχουν κυκλοφορήσει οδηγίες για την εγκατάσταση του Home σε κάθε σύγχρονο Android smartphone.

Ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, το Facebook προωθεί το νέο του app (και το μέλλον της εταιρείας) μέσα από ένα ακόμα διαφημιστικό. Αυτή την φορά ο χώρος είναι τα γραφεία του Facebook αντί για αεροπλάνο. Φιλική συμμετοχή από τον Mark Zuckerberg. Concept ακριβώς το ίδιο με ό,τι έχουμε δει.

Facebook Home, ο κοσμος μεσα απο το Android smartphone ειναι καλυτερος

Με το Facebook Home ο χρήστης μεταφέρεται σε ένα άλλο κόσμο. Τον κόσμο του Facebook και των φίλων του. Είναι μια νέα εμπειρία ζωής μέσα από το Android smartphone που κοιτάμε 100 φορές κάθε μέρα. Δεν έχει σημασία ποιος είναι μπροστά σου, γιατί αυτό που βλέπεις στο κινητό είναι πιο σημαντικό ακόμα και από τον Mark Zuckerberg.

Κάπου εκεί ανάμεσα μπλέκεται μια κατσίκα, καρτ, πάρτι και καλοκαίρι. Η συνέχεια στο Facebook Home στην οθόνη του αγαπημένου σου Android smartphone. Δηλαδή HTC One, HTC One X, HTC One X+, Samsung Galaxy S3, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy Note 2 και του HTC First.

Το πρώτο βίντεο του Facebook Home στο αεροπλάνο.



from pestaola http://www.pestaola.gr