Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Outlook.com, σύνδεση με ψευδώνυμα και νέες δυνατότητες

Outlook.com, σύνδεση με ψευδώνυμα και νέες δυνατότητες

Παράλληλα με τη δυνατότητα ασφαλούς σύνδεσης με τη μέθοδο του 2-step verification, η Microsoft ανακοίνωσε τη διάθεση περισσότερων χαρακτηριστικών που αφορούν τους Microsoft λογαριασμούς
όπως τη σύνδεση με χρήση alias και τη δημιουργία νέου λογαριασμού με την επιλογή κατάληξης ανάμεσα σε 32 επιπλέον χώρες.

Ενας λογαριασμος Outlook με πολλες διευθυνσεις και ψευδωνυμα μαζι (alias)

Μέχρι σήμερα, κάθε χρήστης είχε τη δυνατότητα να διαθέτει ένα βασικό Microsoft λογαριασμό και να προσθέτει έως 5 διαφορετικά ψευδώνυμα (alias) για ακόμη πιο αποτελεσματική χρήση του Outlook.com inbox και των μηνυμάτων. Τα ψευδώνυμα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν μόνο μέσω του βασικού λογαριασμού ως e-mail διευθύνσεις συνδεδεμένες με το λογαριασμό. Έτσι, αν κάποιος επιθυμούσε να μετατρέψει ένα ψευδώνυμο σε βασικό λογαριασμό, η διαδικασία μετονομασίας ήταν υλοποιήσιμη αλλά όχι ιδιαίτερα εύκολη.

Outlook.com, σύνδεση με ψευδώνυμα και νέες δυνατότητες

outlook.com.gr για την Ελλαδα

Πλέον, η κατάσταση έχει αλλάξει. Η Microsoft έδωσε τη δυνατότητα σε όλους να μπορούν να συνδεθούν χρησιμοποιώντας τόσο το βασικό λογαριασμό όσο και τα διάφορα ψευδώνυμα που έχει δημιουργήσει ο χρήστης. Η σελίδα διαχείρισης των ψευδωνύμων βρίσκεται στις ρυθμίσεις του Outlook.com λογαριασμού και θα ενεργοποιηθεί σε όλους τις επόμενες ημέρες.

Επίσης, αν σκοπεύετε να δημιουργήσετε ένα νέο Microsoft λογαριασμό μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε 32 εξατομικευμένες διευθύνσεις αντίστοιχων χωρών. Για την Ελλάδα, μπορείτε να επιλέξετε για παράδειγμα e-mail της μορφής @outlook.com.gr αντί του κλασικού πλέον @outlook.com.

[ via ]



from pestaola http://www.pestaola.gr