Κυριακή 28 Απριλίου 2013

iMessage bug κόβει λέξεις στα μηνύματα όπως Obama και εκπλήξεις

iMessage bug κόβει λέξεις στα μηνύματα όπως Obama και εκπλήξεις

Ένα περίεργο πρόβλημα στο iMessage κόβει λέξεις από τα μηνύματα αμέσως μετά την αποστολή τους. Υπάρχουν δύο χαρακτηριστικά παραδείγματα που έχουν αναφερθεί αλλά φαίνεται ότι το iMessage bug επηρεάζει περισσότερους συνδυασμούς λέξεων.

Το iMessage δεν θελει Obama, εκπληξεις στο iPhone. Περιεργο bug

Το πρόβλημα εμφανίζεται όταν το μήνυμα είναι έτοιμο προς αποστολή και ο χρήστης πατήσει το κουμπί Send στο iMessage. Δυο συγκεκριμένα παραδείγματα που εμφανίζουν το bug αλλά εξαφανίζουν τις λέξεις είναι τα εξής:

1. Γράψτε I could be the next Obama και αφήστε ένα κενό αμέσως μετά την λέξη Obama. Πατήστε αποστολή iMessage (μπλε εικονίδιο) και ως “δια μαγείας” η λέξη Obama θα εξαφανιστεί.

2. Γράψτε The best prize is a surprise και αφήστε ένα κενό αμέσως μετά την λέξη surprise. Πατήστε ξανά αποστολή/send για αν φύγει το iMessage και ως “δια μαγείας” η λέξη surprise θα χαθεί.

Η δοκιμή έγινε σε iPhone 5 με iOS 6.1.3. Φαίνεται ότι το bug επηρεάζει και άλλα iPhone και εκδόσεις του iOS. Προς το παρόν δεν είναι γνωστό τι προκαλεί το πρόβλημα και γιατί συγκεκριμένες λέξεις χάνονται στα iMessages του iPhone αλλά όχι του iPad. Αν το δοκιμάσετε και επιβεβαιώσετε το πρόβλημα, αφήστε σχόλιο.

[via]



from pestaola http://www.pestaola.gr