Κυριακή 14 Απριλίου 2013

Samsung Galaxy S4 vs Nokia Lumia 920, άλλη μια σύγκριση smartphones

Samsung Galaxy S4 vs Nokia Lumia 920, άλλη μια σύγκριση smartphones

Το Samsung Galaxy S4 εναντίον του Nokia Lumia 920. Το Android εναντίον των Windows Phone 8. Δύο κορυφαία smartphones με διαφορετική αντίληψη και υλοποίηση, συγκρίνονται σε ένα βίντεο διάρκειας 12 λεπτών. Είστε έτοιμοι;

Galaxy S4 με τιμη 740 ευρω vs Lumia 920 με τιμη 480 ευρω στην Ελλαδα

Δύο διαφορετικοί κόσμοι έρχονται να λύσουν ένα πρόβλημα. Την ανάγκη του σύγχρονου χρήστη να κάνει τα πάντα με το smartphone. Το Galaxy S4 είναι πολύ γρήγορο, έχει καλύτερα χαρακτηριστικά, είναι πιο λεπτό και είναι φορτωμένο με ένα σωρό υπηρεσίες και Android apps από την Samsung. Το Lumia 920 είναι πιο στιβαρό, τρέχει την τελευταία έκδοση των Windows Phone 8, έχει καλύτερη σταθεροποίηση εικόνας στο βίντεο και προσφέρει μια διαφορετική αντίληψη στο σχεδιασμό του software μαζί με δωρεάν apps.

ΔΕΣ: Το Lumia 920 και το Galaxy S4 σε συγκριτικό βίντεο για την κάμερα

Το συμπέρασμα της σύγκρισης είναι μάλλον αναμενόμενο. Το Galaxy S4 κερδίζει τις προτιμήσεις εξαιτίας των χαρακτηριστικών του και μόνο. Στο τέλος της ημέρας η επιλογή ανάμεσα σε Galaxy S 4 ή Lumia 920 καταλήγει στον χρήση. Android, widgets, επεξεργαστική ισχύ ή Windows Phone 8, tiles, βαθειά ενσωμάτωση με Skype, Facebook, Office 365.

Το Samsung Galaxy S4 θα είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα αποκλειστικά από την Cosmote για δίκτυα 4G LTE με τιμή από 740 ευρώ. Το Nokia Lumia 920 κοστίζει σημαντικά λιγότερο, με τιμή 480 ευρώ.



from pestaola http://www.pestaola.gr