Τρίτη 9 Απριλίου 2013

Το Google σκέφτεται να αγοράσει το WhatsApp, Google Babble μετά;

Το Google σκέφτεται να αγοράσει το WhatsApp, Google Babble μετά

Φήμες για εξαγορά του WhatsApp από το Google κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες. Λέγεται μάλιστα ότι ο Larry Page είναι διατεθειμένος να πληρώσει μέχρι και 1 δισεκατομμύριο δολάρια για να προχωρήσει η συμφωνία μεταξύ WhatsApp και Google.

Η εξαγορα του WhatsApp απο το Google θα βοηθησει στο στησιμο του Google Babble app

Με παρουσία σε 100 χώρες και 750 εταιρείες κινητής τηλεφωνίας, το WhatsApp είναι σε θέση να διαπραγματευτεί. Σύμφωνα με τα τελευταία επίσημα στατιστικά που ανακοινώθηκαν το κάνουν λόγο για 18 δισεκατομμύρια μηνύματα σε μια μέρα και συγκεκριμένα την τελευταία μέρα του 2012. Εκείνη την περίοδο μάλιστα κυκλοφορούσε ότι το Facebook ενδιαφέρεται να αγοράσει το WhatsApp.

Τώρα είναι η σειρά του Google ή μάλλον των φημών που θέλουν το Google να διαπραγματεύεται την εξαγορά του WhatsApp για ένα δισεκατομμύριο δολάρια. Η εξαγορά λέγεται ότι θα έχει νόημα για το Google που σύμφωνα πάντα με φήμες ετοιμάζεται να παρουσιάσει το Google Babble.

Μια εφαρμογής για chat και μηνύματα σε όλες τις πλατφόρμες. Αν το Google Babble όντως παρουσιαστεί, θα αντικαατστήσει το Google Talk, Google Talk για Google Plus, Google Voice, Google Hangout, Google Messenger και παράλληλα θα είναι διαθέσιμο σε όλες τις μεγάλες mobile παλτφόρμες. Το κοινό του WhatsApp ταιριάζει τέλεια στα υποτιθέμενα σχέδαι του Google. Το ίδιο και η ομάδα των μηχανικών του WhatsApp που ξέρει ήδη όλες τις ιδιοτροπίες του iOS, Android, Windows Phone 8, Blackberry, Symbian κλπ.

ΚΑΤΕΒΑΣΕ: Το WhatsApp για Windows Phone smartphone δωρεάν

Με το Google I/O 2013 να είναι πλέον πολύ κοντά, η φημολογία για εξαγορά του WhatsApp ταιριάζει χρονικά και όχι μόνο. Μαζί με το Google Babble και το νέο Android 5.0 όλα μπορούν να δέσουν μαζί σε μια ενιαία εμπειρία για τους χρήστες, ανεξαρτήτως πλατφόρμας και συσκευής. Έτσι το iMessage της Apple θα αποκτήσει σοβαρό αντίπαλο και θα πρέπει να βελτιωθεί σημαντικά για να παραμείνει στις προτιμήσεις των χρηστών.



from pestaola http://www.pestaola.gr