Τρίτη 9 Απριλίου 2013

iOS 7 concept video με συντομεύσεις για ρυθμίσεις στο iPhone 5S

iOS 7 concept video με συντομεύσεις για ρυθμίσεις

Οι ιδέες για το πως πρέπει να είναι το iOS 7 ξεπετάγονται από κάθε γωνιά πλέον. Το YouTube αρχίζει και γεμίζει με concept videos για το iOS 7 και όλες τις αλλαγές που προσφέρει το jailbreak αλλά όχι το επίσημο iOS 6.1.3.

Μια από τις βελτιώσεις και προσθήκες που συζητιέται συχνά είναι τα toggles ή αλλιώς μικρές συντομεύσεις που μπορούν να ενεργοποιήσουν και αν απενεργοποιήσουν λειτουργίες του iPhone. Για παράδειγμα το WiFi, GPS και φωτεινότητα της οθόνης μπορούν να ρυθμιστούν απευθείας από ένα μικρό μενού αντί για τις Ρυθμίσεις του iOS.

Το concept video που ακολουθεί παρουσιάζει την ιδέα του δημιουργού για το νέο iOS 7 στο iPhone 5S και όχι μόνο. Ένα μικρό μενού γεμάτο συντομεύσεις στην δεξιά πάνω γωνία του λειτουργικού. Έξυπνο και ίσως βολικό αλλά καθόλου iOS.

Οι ρυθμίσεις του iOS 6.1 είναι φτιαγμένες με τέτοιο τρόπο όπως και όλο το λειτουργικό. Υπάρχει μόνο ένας τρόπος για να γίνει κάθε ενέργεια σε επίπεδο ρυθμίσεων και αυτός είναι μέσα από τα Settings. Για αυτό και οι ρυθμίσεις είναι σχεδιασμένες έτσι ώστε τα βασικά να βρίσκονται διαθέσιμα με ένα tap (Airplane mode, WiFi, Bluetoo, Hotspot, Notificatons κλπ) με τις υπόλοιπες λειτουργίες ενσωματωμένες σε μενού που αφορούν συγκεκριμένες κατηγορίες (sounds, brightness & wallpaper, privacy).

Καλή η ιδέα του iOS 7 toggles αλλά αν γίνει αυτό τότε το iOS θα έχει μεταμορφωθεί σε ένα άλλο λειτουργικό και το iPhone 5S θα είναι όχι iPhone.



from pestaola http://www.pestaola.gr