Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

HTC One, αναβάθμιση σε κάμερα, φωτογραφίες και Zoe

HTC One, αναβάθμιση σε κάμερα, φωτογραφίες και Zoe

Νέα αναβάθμιση για το HTC One που βελτιώνει την λειτουργία της κάμερας και του smartphone. Είναι ξεκάθαρο ότι η HTC έχει πέσει με τα μούτρα στην δουλειά για να κάνει το HTC One όσο καλύτερο γίνεται.

Αναβαθμιση αυτη την εβδομαδα και στην Ελλαδα για το HTC One

Το Android 4.1 παραμένει ως βάση λειτουργίας του HTC One αλλά πάνω σε αυτό οι μηχανικοί της HTC χτίζουν και βελτιώνουν τις λειτουργίες του smartphone. Πέρα από τις γενικές βελτιώσεις σε επιδόσεις και σταθερότητα η νέα αναβάθμιση προσφέρει τα εξής:

- Βελτιωμένη ποιότητα ήχου στο Zoe
- Μείωση θορύβου σε slow motion video
- Βελτιωμένη αναπαραγωγή χρωμάτων σε φωτογραφίες
- Σωστή εμφάνιση των ρυθμίσεων ISO σε EXIF

Η νέα αναβάθμιση του HTC One είναι η έκδοση 1.29.401.13 και αναμένεται στην Ευρώπη, άρα και στην Ελλάδα, αυτή την εβδομάδα. Αν δεν υπάρχει αυτόματη ειδοποίηση μπορείτε πάντα να ελέγξετε χειροκίνητα από το Settings > About phone για τυχόν αναβαθμίσεις. Είναι η δεύτερη φορά που η HTC βγάζει update για το HTC One σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, δείχνοντας ότι ενδιαφέρεται για το μέλλον του smartphone καθημερινά.

Επιπλέον χαρακτηριστικά του HTC One περιλαμβάνουν επεξεργαστή Snapdragon 600 στο 1.7GHz, 2GB RAM και αποθηκευτικό χώρο 32GB με ηλεκτρονικά όπως GPS, GLONASS, NFC, Bluetooth 4.0 και φυσικά WiFi 802.11ac. Το λειτουργικό είναι Android 4.1.2 με HTC Sense 5.0 και BlinkFeed.

[via]



from pestaola http://www.pestaola.gr