Τρίτη 30 Απριλίου 2013

iPhone DSLR, μια τρελή ιδέα που δεν θα πραγματοποιηθεί

iPhone DSLR, μια τρελή ιδέα που δεν θα πραγματοποιηθεί

Τι θα γινόταν αν το iPhone 5 ή ακόμα καλύτερα το iPhone 5S γινόταν το μυαλό και η καρδιά μιας DSLR κάμερας; Αν οι καλύτερες λύσεις από τους δύο κόσμους ενώνονταν σε μία για την ψηφιακή iPhone DSLR των ονείρων μας;

Το Android κυριαρχει στις point-and-shoot, το iOS 7 μπορει να μπει στις DSRL

Η ιδέα δεν είναι πολύ μακρυά από την πραγματικότητα. Το σώμα και ο φακός μιας DLSR με την επεξεργαστική ισχύ και apps του iPhone 5/5S συνδυάζουν τα καλύτερα από τις δύο πλευρές. Ποιότητα στην φωτογραφία με μεγάλο αισθητήρα και φακό μαζί με επεξεργαστική ισχύ και εφαρμογές που μπορούν να κάνουν τα πάντα. Μαζί με την δύναμη του WiFi και του 3G, η λύση της iPhone DSLR κάμερας είναι ιδανική.

Η καλυτερη φωτογραφικη μηχανή ειναι αυτη που εχεις παντα μαζι σου

Η ιδέα έχει ήδη αποδειχθεί ότι μπορεί να δουλέψει στην κατηγορία point-and-shoot με κάμερες όμως η Samsung GALAXY Camera στα 16 megapixel με Android 4.1 αλλά και η Nikon CoolPix S800c πάλι με Android. Στην πραγματικότητα, Κορεάτες και Ιάπωνες απέδειξαν ότι μπορείς να ενώσεις τεχνολογία smartphones με σώμα και φακό μηχανής για να δημιουργήσεις κα΄τι καλύτερο.

iPhone DSLR, μια τρελή ιδέα που δεν θα πραγματοποιηθεί

Είναι σχεδόν βέβαιο ότι η iPhone DSLR δεν πρόκειται να βγει ποτέ στο εμπόριο, όσο και αν θα θέλαμε να δούμε ένα τέτοιο gadget να τρέχει iOS 7. Σύμφωνα με την Apple το iPhone είναι η δημοφιλέστερη κάμερα στον κόσμο.



from pestaola http://www.pestaola.gr